Το τρελό ποσοστό που πήρε ο Σπαλιάρας και ποιος αποχωρεί τελικά!

Τετάρτη, Μαΐου 03, 2017

Το τρελό ποσοστό που πήρε ο Σπαλιάρας και ποιος αποχωρεί τελικά!
Υποψήφιοι αυτή την εβδομάδα είναι ο Ορέστης Τσανγκ, η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου και ο Γιάννης Σπαλιάρας.
Οι απόψεις διίστανται για το ποιος θα αποχωρήσει, όμως όπως διαβάσαμε στο Youweekly.gr με αναλυτικό ρεπορτάζ, αυτός που θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης είναι ο Ορέστης Τσανγκ….
Το περίεργο όμως δεν είναι αυτό… Γιατί κι από την προηγούμενη φορά, το κοινό είχε δείξει ότι δεν τον θέλει στο παιχνίδι, αλλά είχε ακυρωθεί η ψηφοφορία κι έτσι παρέμεινε…. Αυτή την φορά όμως είναι η τελευταία του! Το παράξενο και αυτό που μας ξάφνιασε, είναι άλλο! Όταν ήρθαν στα χέρια μας οι αναλυτικοί ψήφοι των τηλεθεατών. Δηλαδή τα ποσοστά, που πήρε ο κάθε υποψήφιος!
Και πάμε και λέμε… Ο Ορέστης Τσάνγκ είχε το λιγότερο ποσοστό, αφού κατάφερε να μαζέψει το 15% των ψήφων του τηλεοπτικού κοινού!
Η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου, σε απόσταση αναπνοής από τον Κινέζο αντίπαλο, δηλαδή ανάμεσα σε αυτούς τους δύο, όλα κρίθηκαν στον πόντο… Η συγκεκριμένη παίκτρια μάζεψε το 17% των ψήφων…
Eνώ ο Γιάννης Σπαλιάρας…. και εδώ είναι η μεγάλη έκπληξη! Ο Γιάννης Σπαλιάρας με τεράστια διαφορά, άπιαστη από τους συμπαίκτες του κατάφερε να κερδίσει το 68% των ψήφων! Το τηλεφωνικό κέντρο έζησε στιγμές αντίστοιχες με τον Αγγελόπουλο… Να πάρει ο πρώτος μεγάλο ποσοστό και οι άλλοι δύο να τρέχουν και να μην φτάνουν… Αυτά ακριβώς έδειξε το τηλεφωνικό κέντρο, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα δείξει η τηλεόραση είναι… μαγείρεμα!
Όπως όλα δείχνουν ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι πολύ αγαπητός στο κοινό, οπότε δεν θα πρέπει να δώσει σημασία στον πόλεμο που δέχεται από συμπαίκτες και αντιπάλους; Θα το κάνει όμως; Ή θα έχουμε τα ίδια με την Παπαδοπούλου;
Youweekly.gr
Το τρελό ποσοστό που πήρε ο Σπαλιάρας και ποιος αποχωρεί τελικά!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Το τρελό ποσοστό που πήρε ο Σπαλιάρας και ποιος αποχωρεί τελικά! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet