Πώς να κρατήσεις για πάντα ζωντανό το αγαπημένο σου τζιν

Τετάρτη, Μαΐου 17, 2017

Πώς να κρατήσεις για πάντα ζωντανό το αγαπημένο σου τζιν
Το ιδανικό τζιν, αυτό που κάθεται καλά χωρίς να σε πιέζει, δεν ξεχειλώνει μετά από δύο φορές που το έβαλες, ταιριάζει με όλα τα t-shirts και sneakers σου, ΑΥΤΟ το τζιν το βρίσκεις πολύ δύσκολα...Sure, υπάρχουν εκατοντάδες ζευγάρια εκεί έξω που περιμένουν στωικά στους πάγκους των καταστημάτων αλλά οι πιθανότητες να πετύχεις αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ που θέλεις είναι ελάχιστες. 

Όταν όμως το βρίσκεις, είναι λες και μικρά χερουβείμ ψέλνουν και γκλίτερ πέφτει από τα ροζ αφράτα σύννεφα ενώ μονόκεροι περπατάνε αμέριμνοι δίπλα σου. 

Οκ, μπορεί- ΜΠΟΡΕΙ να υπερβάλλω λίγο αλλά προσωπικά όταν εντόπισα ΤΟ τζιν ένιωσα κάτι ανάλογο και τους τελευταίους μήνες το προσέχω περισσότερο από όσο έχω προσέξει οποιοδήποτε άλλο ρούχο μου.

Κατά καιρούς διαβάζουμε διάφορα άρθρα σχετικά με το πόσο συχνά πρέπει να το πλένουμε και η πιο διαδεδομένη (και λίγο αηδιαστική) άποψη λέει ότι δεν πρέπει να τα πλένουμε συνέχεια, μια φορά το 6μηνο και τοπικό πλύσιμο στους λεκέδες αρκεί, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Στο βίντεο που ακολουθεί πάντως θα δεις μερικά ακόμα μυστικά για να παρατείνεις τη διάρκεια ζωής του αγαπημένου σου τζιν.

Πώς να κρατήσεις για πάντα ζωντανό το αγαπημένο σου τζιν
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Πώς να κρατήσεις για πάντα ζωντανό το αγαπημένο σου τζιν | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet