Τι αλλάζει στο γάμο Κοσιώνη - Μπακογιάννη μετά το θάνατο του Μητσοτάκη;

Δευτέρα, Μαΐου 29, 2017

Τι αλλάζει στο γάμο Κοσιώνη - Μπακογιάννη μετά το θάνατο του Μητσοτάκη;
Ο θάνατος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, όπως αναμενόταν επέφερε αναστάτωση στην οικογένειά του και αλλαγές στα σχέδιά της.
Ο γάμος του εγγονού του, Κώστα Μπακογιάννη, με τη Σία Κοσιώνη, δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστος από την τραγική αυτή απώλεια.
Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στο Happy Day σήμερα το πρωί, ο γάμος είχε προγραμματιστεί για τις 10 Ιουνίου στη Σαντορίνη, με την κουμπαριά πολύ πιθανό να γίνεται από τον κ. Αλαφούζο. Διαβάστε παρακάτω…
«Φαντάζομαι ότι η κηδεία θα αλλάξει τα δεδομένα! Δεν μπορείς να κάνεις γλέντι σε 5 μέρες από την κηδεία!» είπε η παρουσιάστρια. «Νομίζω δεν κάνουνε γάμους, για 6 μήνες, στην Κρήτη αν έχεις νεκρό στην οικογένεια δεν βγαίνεις έξω από το σπίτι!» σχολίασαν οι συνεργάτες της εκπομπής.
«Το ζευγάρι σχεδίαζε να κάνει ένα μεγάλο γλέντι στο Καρπενήσι με αρνιά και με όργανα, αλλά φαντάζομαι ότι δεν θα γίνει λόγω του θανάτου του επίτιμου Προέδρου. Φυσικά, ότι απόφαση και να ληφθεί θα είναι σεβαστή. Εγώ σκέφτομαι να είμαι 5 μηνών έγκυος, και έχω το άγχος να οργανώσω και το γάμο…! Σία μου, ένα πάνελ είναι με το μέρος σου!» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.


Τι αλλάζει στο γάμο Κοσιώνη - Μπακογιάννη μετά το θάνατο του Μητσοτάκη;
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Τι αλλάζει στο γάμο Κοσιώνη - Μπακογιάννη μετά το θάνατο του Μητσοτάκη; | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet