Θες επίπεδη κοιλιά μέχρι το καλοκαίρι; Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας αποκάλυψε τα μυστικά της για να την αποκτήσεις στο λεπτό!

Τετάρτη, Μαΐου 03, 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για χατζηβασιλειου
Λίγο πριν καλωσορίσουμε το καλοκαίρι, ποια από εμάς δεν θέλει να αποκτήσει επίπεδη κοιλιά χωρίς περιττό λίπος;
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι πολυάσχολη και καριερίστα, αλλά είναι και πολύ κοκέτα για να αφήσει το σώμα της στην τύχη του… Και επειδή στο site της «omorfamystika.gr» μοιράζεται πάντα με τις αναγνώστριες τα δικά της μυστικά, ακολουθήστε μερικές συμβουλές της, που μοιράστηκε φυσικά  για να αποκτήσετε sexy κοιλιά, χωρίς κόπο… 

1 Χτίστε τους μυς: Μάθετε να αγαπάτε τα βάρη. Όσο περισσότερους μυς έχετε τόσο περισσότερες θερμίδες καίτε, όχι μόνο όταν γυμνάζεστε αλλά όλη την ώρα, χάρη στην αύξηση του μεταβολικού ρυθμού σας. Μελέτες έχουν δείξει ότι η συχνή προπόνηση με βάρη μπορεί να αυξήσει τον βασικό μεταβολικό ρυθμό σας κατά 15%. Στη συνέχεια, θα πρέπει να αρχίσετε να κάνετε ασκήσεις που γυμνάζουν ταυτόχρονα πολλές μυϊκές ομάδες.
2 Ενσωματώστε την άσκηση «σανίδα» στη γυμναστική σας, η οποία θα σας βοηθήσει να χτίσετε ισχυρό πυρήνα, να ενισχύσετε τους κοιλιακούς, να προστατεύσετε τους μυς της πλάτης και να συμπιέσετε την κοιλιά.
3 Φτιάξτε τους κοιλιακούς… στην κουζίνα: Μειώστε τα επεξεργασμένα τρόφιμα, τη ζάχαρη, το αλάτι, τα κορεσμένα και τα trans λιπαρά, ώστε να μην πάει χαμένη όλη η σκληρή δουλειά στο γυμναστήριο. Προσθέστε περισσότερες πρωτεΐνες στη διατροφή σας και κάνοντας τις παραπάνω ασκήσεις, θ’ αρχίσετε να βλέπετε αλλαγές στην κοιλιά σας πολύ σύντομα.
Το μυστικό
Γεμίστε το ψυγείο σας με αυγά, ψάρια και κοτόπουλο. Η κατανάλωση πρωτεΐνης βοηθά στην αποκατάσταση και την αναγέννηση των μυών μετά την προπόνηση.
Θες επίπεδη κοιλιά μέχρι το καλοκαίρι; Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας αποκάλυψε τα μυστικά της για να την αποκτήσεις στο λεπτό!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Θες επίπεδη κοιλιά μέχρι το καλοκαίρι; Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας αποκάλυψε τα μυστικά της για να την αποκτήσεις στο λεπτό! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet