Αυτό είναι το πιο σeξι ζώδιο: Ο ρομαντικός Ζυγός, ο διάσημος Σκορπιός ή μήπως ο παρεξηγημένος Παρθένος;

Τετάρτη, Μαΐου 17, 2017

Είναι αλήθεια ότι μερικοί από εμάς εκπέμπουν μεγάλη «ζεστασιά» και μερικοί άλλοι, αλίμονο όχι. Για παράδειγμα σκεφτείτε τους αστέρες της TV. Για ορισμένους αρκεί μόνο η εμφάνιση τους σε αυτήν για να π…


Είναι αλήθεια ότι μερικοί από εμάς εκπέμπουν μεγάλη «ζεστασιά» και μερικοί άλλοι, αλίμονο όχι. Για παράδειγμα σκεφτείτε τους αστέρες της TV. Για ορισμένους αρκεί μόνο η εμφάνιση τους σε αυτήν για να προκαλέσουν μέχρι και «καύσωνα».
Τι γίνεται πάλι με εκείνον που εσείς τον βρίσκετε ακαταμάχητο αλλά η καλύτερη φίλη σας τον βρίσκει κρύο; Το θέμα λοιπόν είναι να βρούμε το πρόσωπο που είναι προσαρμοσμένο στο δικό μας γούστο με τη βοήθεια τω ζωδίων.
Κριός
Έναν Κριό τον αναγνωρίζεις εύκολα. Σχεδόν όλοι ξέρουν πως είναι ερωτύλος με τον τρόπο του ανθρώπου των σπηλαίων…!
Οι Κριοί εκπέμπουν ένα ζωώδη μαγνητισμό και τους αρέσει να παίζουν το παιχνίδι του κυνηγού και του κατακτητή. Είναι δραστήριοι και γνωστοί για τον παρορμητισμό τους.
Αν ανήκετε λοιπόν σε αυτό το ζώδιο, δε νομίζω να σας έχει περάσει ποτέ από το μυαλό σας ότι δε σας ποθούν. Ασφαλώς όλοι σας επιθυμούν, αφού σας βρίσκουν αρκετά ελκυστικό άτομο. Ξέρετε πώς να εντυπωσιάζετε, πώς να πιάνετε το θήραμα σας και πώς να το «δένετε» στο κρεβάτι.
Μπορεί να μην είστε άνθρωπος της καθημερινότητας, των ίδιων και ίδιων γευμάτων αλλά μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι είστε αισθησιακός.

Ταύρος
Ο Ταύρος δε λειτουργεί πάντα ως το «σουπερ-σeξι» ζώδιο.
Όμως, από όλους όσους αρέσκονται στις σωματικές απολαύσεις θεωρείται ο περισσότερο ερωτiκός. Θυμάστε τη σκηνή στο έργο «Τομ Τζοουνς» όπου το ζευγάρι ερεθίστηκε καθώς ο ένας κοιτούσε τον άλλον την ώρα που έτρωγαν το βραδινό τους; Αυτή είναι η εικόνα του Ταύρου.
Στον Ταύρο αρέσει να πηγαίνει αργά και να απολαμβάνει την κάθε στιγμή, το κάθε άγγιγμα, ακόμα και το κάθε κοίταγμα. Αν είστε Ταύρος ξέρετε πώς να απολαμβάνετε τον έρωτα, καθώς ακτινοβολείτε έναν επίγειο αισθησιασμό, στον οποίο ανταποκρίνονται οι περισσότεροι άνθρωποι. Έχετε καλές σχέσεις με το σώμα σας, το αγαπάτε και είστε διατεθειμένοι να κάνετε τα πάντα τόσο για τη δικής σας ευχαρίστηση όσο και του (της) συντρόφου σας. Στην πραγματικότητα δεν κάνετε τίποτα το ιδιαίτερο, απλά μέσα από τις μαγικές κινήσεις σας καταφέρνετε να προσφέρετε μία απέραντη ευχαρίστηση στο ταίρι σας.
Δίδυμοι
Ο Δίδυμοι δε φημίζονται για το σeξ απήλ τους αν και οι ίδιοι έχουν διαφορετική γνώμη, λέγοντας διαμαρτυρόμενοι «νομίζετε ότι το μόνο που θέλουμε να κάνουμε είναι η συζήτηση, τα λογοπαίγνια και οι βόλτες;» Ασφαλώς όχι απαντάμε. Όμως τους βρίσκουμε να παίζουν και με σόκιν λέξεις.
Τελικά, οι Δίδυμοι είναι σeξουαλικοί όπως και τα υπόλοιπα ζώδια; βέβαια ναι, μόνο που έχουν τη φοβερή τάση να φλυαρούν καθ όλη τη διάρκεια του έρωτα.
Σε πολλούς αρέσει να μιλάει ο ερωτiκός τους σύντροφος. Έτσι με έναν Δίδυμο κοντά τους θα απολαμβάνουν τον έρωτα και συζητώντας.
Αλλά στο κάτω, κάτω κάτι πρέπει να κάνει ένα ζευγάρι πριν κα μετά τον έρωτα και μία καλή ενδιαφέρουσα συζήτηση, συχνά είναι πιο αφροδισιακή, από το να απολαμβάνεις ένα κοκτέιλ ποτό.
Καρκίνος 
Αυτοί που ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου θέλουν να κάνουν κάτι περισσότερο από αυτό που μοιάζει ως μία «επίσκεψη στη μητέρα τους», αν και οι περισσότεροι είναι προσκολλημένοι σε αυτήν. Πάντως, στις ημέρες μας δε βρίσκουμε εύκολα το χαδιάρη και τον τρυφερό. Αυτά τώρα ανήκουν στο παρελθόν, μόνο που οι Καρκίνοι τα αναβιώνουν πάντα.
Αυτή, η γνωστή καρκινίσα συμπεριφορά, μπορεί να αποδειχθεί σeξι. Οι αλλαγές στις κινήσεις του «καβουριού» (σύμβολο του Καρκίνου) κάνουν τον εραστή Καρκίνο αρκετά σαγηνευτικό, ώστε να μπορεί να κρατήσει ένα σύντροφο κοντά του. Αλλά η ερωτiκή του συμπεριφορά αλλάζει πολύ εύκολα, όπως η διάθεση του. Όμως, ένας Καρκίνος δύσκολα ξεχνιέται, γιατί δύσκολα θα ξαναβρεί, όποιος φύγει από κοντά του την τρυφερότητα και τη ζεστασιά του.
Λέων
Ο Λέων είναι εφευρέτης του ερωτiκού παιχνιδιού. Θυμηθείτε την Σάρον Στόουν με πόσο γλαφυρό τρόπο προσέλκυσε τον πόθο χιλιάδων ανδρών. Επίσης θυμηθείτε τη Μέϊ Γουέστ προσέλκυσε τον πόθο χωρίς να γδύνεται για να φανούν τα σωματικά της κάλλη. Η ίδια για αυτό έλεγε «γνωρίζω πόσο μετράω». Βαθμολογώ 30% την εμφάνισή μου, 30% την εξυπνάδα μου, 30% την ιδιαιτερότητά μου και 10% τη φυσικότητά μου. Όλα αυτά μαζί δεν αρκούν για να είμαι αυτό που είμαι; Αν λοιπόν ανήκετε στο ζώδιο του Λέοντα, είναι γνωστή η ιδιαιτερότητα σας. Για εσάς δεν παίζει ρόλο πόσο έξυπνος (η), όμορφος (η), ευκατάστατος (η) είστε. Μετράτε σαν μία ξεχωριστή προσωπικότητα που προκαλείτε το θαυμασμό και τον πόθο μαζί.
Στο κάτω, κάτω δεν υπάρχει περίπτωση να πλήξη κάποιος μαζί σας, αλλά ούτε και να αγνοήσει τη γνήσια χρυσή καρδιά σας.

Παρθένος 
Τις περισσότερες φορές οι Παρθένοι περνούν απαρατήρητοι, αλλά αυτό το ζώδιο είναι αρκετά παρεξηγημένο. Δεν είναι όλοι οι Παρθένοι βιβλιοθηκάριοι και καθαρίστριες, όπως νομίζουν πολλοί. Αν πάλι, θεωρούνται γκρινιάρηδες και σχολαστικοί είναι γιατί θέλουν να εμφανίζουν μία ποιότητα ανθρώπου, γι αυτό και κρατούν συχνά τους υπόλοιπους σε απόσταση. Με μία προσεχτική έρευνα θα διαπιστώσετε ότι αυτή η μυστηριώδης συντηρητικότητα τους είναι άκρως γοητευτική. 
Το πιο ελκυστικό σε έναν Παρθένο είναι η ικανότητα του να γνωρίζει τι φέρνει ευχαρίστηση στο σύντροφό του. Μπορεί να θυμάται και την παραμικρή λεπτομέρεια. Μπορεί να σας προσφέρει το πιο κατάλληλο δώρο ή να ετοιμάσει το φαγητό που θυμάται ότι σας αρέσει ιδιαίτερα ή να σκεφτεί κάποια ιδιαιτερότητα σας στις ερωτiκές σας στιγμές για να σας προσφέρει την τέλεια hδονή.
Ζυγός 
Ο Ζυγός χαρακτηριζόταν πάντα ως ρομαντικός αλλά αυτό δε σημαίνει και σeξουαλικός. Είναι γοητευτικός όπως και ικανός να ασχολείται με εκατό ανθρώπους ταυτόχρονα και ποτέ να μη βρεθεί μπλεγμένος. Κανείς δεν είναι τόσο έμπειρος στην κοινωνική ζωή και κανείς δεν έχει τη χάρη και τη ρομαντική ψυχή του. Οι Ζυγοί ζουν για την αγάπη και είναι αυτή ακριβώς η ουσία της ρομαντικής προσμονής που τους περικλείει, που τους κάνει ερωτiκούς.
Θέλουν να έχουν όλα τα συστατικά της μαγικής ατμόσφαιρας. Κρασί, αναμμένα κεριά, λουλούδια, απαλή μουσική. Ξέρουν καλά τη δύναμη και την ικανότητα τους για ευγενική …αποπλάνηση. Και ίσως, επειδή υπάρχει αυτή η ρομαντική διάθεση, οι πιθανοί εραστές τους να τους περιμένουν υπομονετικά.
Σκορπιός
Τι μπορεί να πει κανείς για τον Σκορπιό. Όλοι ξέρουν την παντογνωσία του για τα μυστικά της ζωής αλλά περισσότερο από όλα για τον έρωτα κυρίως για τους τρόπους με τους οποίους τον απολαμβάνει. Σαν ιδιοσυγκρασία είναι άτομο σαγηνευτικό, γοητευτικό, δυνατό αλλά και επικίνδυνο. Ο Σκορπιός ξέρει πολύ καλά τη δυνατότητα του στον έρωτα. Ως ειδήμων της μεταμόρφωσης γνωρίζει ότι ο έρωτας δεν είναι μόνο ο σαρκικός αλλά κυρίως είναι ο ψυχικός. Για αυτό, στον έρωτα δίνεται «ψυχή τε και σώματι». Αν δεν γίνει έτσι τότε μπορεί να πει μόλις σηκωθεί από το κρεβάτι «και τι έγινε… έχασα το χρόνο μου».
Τοξότης
Ο Τοξότης με τη διαχυτικότητα του, άλλοτε δίνει την εντύπωση του πολύ ερωτiκού και άλλοτε του αξιαγάπητου κουταβιού.
Η γοητεία του Τοξότη είναι το φιλικό ενδιαφέρον και ο μεγάλος ενθουσιασμός του. Ο αισθησιασμός που οι άλλοι βλέπουν στον Τοξότη, στηρίζεται στο «και έχει ο Θεός..» και στο «ζήσε για το τώρα». 
Αν ανήκετε σε αυτό το ζώδιο δε σας ενδιαφέρει και πολύ τι εντύπωση θα κάνετε στον ερωτiκό σας σύντροφο, διότι σας ενδιαφέρει περισσότερο να γνωρίσετε εκείνον. Βέβαια, αν αποδειχθεί ότι υπάρχει ταύτιση ιδεών, τότε όλα θα είναι υπέροχα. Αλλά εσείς που δεν είστε Τοξότης ποιόν άλλον θα βρίσκατε που να συμμετάσχει και να ικανοποιεί όλες τις επιθυμίες σας, χωρίς την παραμικρή συστολή και ενόχληση;
Αιγόκερως 
Δεν είναι ένα ιδιαίτερα ερωτiκό ζώδιο, εκτός αν αναφερόμαστε σε εκείνους που αρέσκονται στο να έχουν σχέσεις με το αφεντικό τους . Συνήθως, ο «τράγος» θεωρείται ως ηγεμονικός, δουλευταράς, επιτυχημένος, και αυτό είναι μία αλήθεια. Όμως για δείτε όλα τα δυνατά άτομα στη σημερινή κοινωνία, σπάνια προβληματίζονται στο να βρουν ερωτiκούς συντρόφους.
Αυτοί συνήθως κάνουν έρωτα με τη σκέψη πως θα πλουτίσουν και πως θα αναρριχηθούν επαγγελματικά και κοινωνικά.
Ένας Αιγόκερως ξέρει πάντα τι κάνει, γι αυτό και στις περισσότερες περιπτώσεις πετυχαίνει όσο είναι βέβαια εφικτό. Ξέρει να περιμένει μέχρι που να βρει τη θέση που του αρμόζει σε όλα τα επίπεδα των δραστηριοτήτων του (της). Η εμπιστοσύνη είναι ένα ελκυστικό χαρακτηριστικό του Αιγόκερω, το μόνο πρόβλημα που έχει με τη σeξουαλική του ζωή είναι ότι και εδώ, καθοδηγείται από το ποιος είναι και ποιο είναι το άλλο άτομο με το οποίο θα μοιραστεί το κρεβάτι του. 
Αλλά στο κάτω, κάτω γιατί να τον (την) κατηγορούμε; Ένας Αιγόκερως δεν πέτυχε διότι ήταν ονειροπόλος, ούτε γιατί προσπάθησε με το σταυρό στο χέρι. Υπηρετούσε τους στόχους του (της).
Υδροχόος
Για τον Υδροχόο μη ξεχνάμε ότι είναι ο επαναστάτης του ζωδιακού με την καλή έννοια. Γι αυτό και ο τρόπος της συμπεριφοράς του διαφέρει από τα υπόλοιπα. Αλλά ακριβώς αυτή η ματαιοδοξία, η ελεύθερα κατευθυνόμενη κίνηση του, είναι που τον κάνει ιδιαίτερα γοητευτικό.
Αν ρίξετε σε έναν Υδροχόο, μία πονηρή ματιά μέσα σε ένα ασανσέρ είναι πολύ πιθανό να αναμειχθείτε σε μία περίεργη ιστορία μέχρι να ανοίξει η πόρτα και μην κουράζετε το μυαλό σας να βρείτε προκαταβολικά τι μπορεί να συμβεί. Για έναν Υδροχόο όλα είναι δυνατά. Μπορεί να κάνει έρωτα πάνω σε άλογο, στο κάθισμα ενός αεροπλάνου στην ξεσκέπαστη βεράντα ακόμα και στα κεραμίδια μιας στέγης.
Μήπως μετά από αυτά τον φοβάστε; Και όμως, είναι τόσο πολύ ενδιαφέροντα, καθώς αποτελούν μία άλλη γεύση του έρωτα.
Ιχθύες
Οι Ιχθύες είναι τόσο ευαίσθητοι και ονειροπόλοι που συχνά μοιάζουν σαν χαμένοι σε ένα προσωρινό, έντεχνο, δική τους κατασκευής κόσμο. Και σχεδόν όλοι ξέρουν τη γοητεία του καλλιτέχνη. Ακόμα και εκείνοι που είναι στελέχη επιχειρήσεων, που δουλεύουν στην επίγεια καθημερινότητα μοιάζουν να βρίσκονται περιτυλιγμένοι σε ένα μικρό ροζ συννεφάκι.
Αν και σπάνια εμείς οι υπόλοιποι νιώθουμε ότι ξέρουμε το ρόλο που παίζουν οι Ιχθύες στη ζωή, εκείνοι όμως ξέρουν πολύ καλά γιατί υπάρχουν. Με την ήρεμη συμπαθητική παρουσία αυτών των ανθρώπων καταφέρνουν να καλμάρουν τα τεντωμένα νεύρα του/της συντρόφου τους. Ένα από τα πιο ελκυστικά σημεία, του Ιχθύ είναι η ικανότητα του να βλέπει βαθιά μέσα στην ψυχή του/της συντρόφου του και χωρίς να πει λέξη, ακόμα και αν υπάρχουν σκιερά σημεία, όμως να γνωρίζει τα πάντα. Επίσης, άνετα ανταποκρίνεται στην αγάπη και τον έρωτα και σε αυτό το κομμάτι μπορεί να γράψει με τη συμπεριφορά του ατελείωτα σενάρια…
yiotakalogera.gr
Αυτό είναι το πιο σeξι ζώδιο: Ο ρομαντικός Ζυγός, ο διάσημος Σκορπιός ή μήπως ο παρεξηγημένος Παρθένος;
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Αυτό είναι το πιο σeξι ζώδιο: Ο ρομαντικός Ζυγός, ο διάσημος Σκορπιός ή μήπως ο παρεξηγημένος Παρθένος; | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet