Ξεκαρδιστικό! Η Κατερίνα Καινούργιου τρέλανε την Ελένη Μενεγάκη με τα social media! «Με έχεις τρελάνει!» (Βίντεο)

Τετάρτη, Μαΐου 03, 2017

Η Ελένη Μενεγάκη έπαθε πλάκα με τις γνώσεις της Κατερίνας Καινούργιου πάνω στο Instagram.

«Με έχεις τρελάνει να με πηγαίνεις πάνω κάτω, θα με τρελάνεις, γράψτε μου το βίντεο να έχω να το βλέπω να μαθαίνω!» Η Κατερίνα ακάθεκτη συνέχισε να παρουσιάζει τις δυνατότητες του Instagram στην Ελένη, τρελαίνοντάς την με την ακατάσχετη φλυαρία της, απορώντας που η Ελένη φορά γυαλάκια: «Κι εσύ θα βάλεις όταν περάσεις τα 40!» την ενημέρωσε η Ελένη. 
«Είμαι πολύ στενοχωρημένη, δεν με κάνεις follow, σου βάζω καρδούλες και τέτοια, αλλά εσύ δεν την ακολουθείς την KatKen85!» εξέφρασε το παράπονό της η Κατερίνα στην Ελένη, με την τελευταία να βρίσκεται στα χαμένα με τις απανωτές ατάκες και τις ανεξάντλητες δυνατότητες των φίλτρων:
«Με έχεις τρελάνει!» «Κάνε με mention, μη με ξεχάσεις, θέλω να πάρω κάποιους από τους followers σου! Είσαι η πιο δυνατή!» Βρε τι τραβάω» απηύδησε η Ελένη, και πέρασε σε γραμμή. «Ούτε τα παιδάκια δεν κάνουν έτσι, ούτε ο γιος μου!» «Ο γιος σου με ακολουθεί και μιλάμε!» «Αλίμονο!» είπε η Ελένη. Δείτε το απολαυστικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:
Ξεκαρδιστικό! Η Κατερίνα Καινούργιου τρέλανε την Ελένη Μενεγάκη με τα social media! «Με έχεις τρελάνει!» (Βίντεο)
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Ξεκαρδιστικό! Η Κατερίνα Καινούργιου τρέλανε την Ελένη Μενεγάκη με τα social media! «Με έχεις τρελάνει!» (Βίντεο) | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet