Φαινόμενο Survivor: Πιτσιρικάς πλαντάζει στο κλάμα για την αποχώρηση Τσάνγκ - Γέλια και προβληματισμός [vid]

Παρασκευή, Μαΐου 05, 2017

βιαστης
Ως «αυταρχικό», «δύστροπο» και «μονόχνοτο» χαρακτηρίζουν τον κατηγορούμενο της υπόθεσης που έχει σοκάρει την κοινή γνώμη με την κράτηση και την άγρια κακοποίηση της νεαρής φοιτήτριας στη Δάφνη. Ερωτήματα για την πραγματική κατάσταση της υγείας του εγείρονται μετά και τις αποκαλύψεις του ιδιοκτήτη του σπιτιού στο κεντρικό δελτίο του Alpha. Τις ίδιες υπόνοιες αφήνουν και γείτονες του 52χρονου, με μία γυναίκα να λέει στην κάμερα πως «εγώ πιστεύω πως βλέπει».
Ο Τάκης Σκαρμέτης, ιδιοκτήτης της κατοικίας όπου διέμενε ο 52χρονος, ανέφερε με νόημα πως «φαινόταν αυταρχικός και κάπως δύστροπος άνθρωπος. Μπαστούνι άσπρο δεν κράταγε ενώ ανεβοκατέβαινε τα σκαλιά. Ε, δεν ήταν και πολύ τυφλός…». Από τα πλάνα της κάμερας φαίνεται και το εσωτερικό του δωματίου κολαστηρίου, στο οποίο βασανίστηκε η νεαρή κοπέλα.
Ο κ. Σκαρμέτης συνέχισε και μίλησε για την επικοινωνία που είχε αμέσως μετά την σύλληψη του 52χρονου με τον πατέρα του που μένει σε σχετικά μικρή απόσταση. «Τηλεφωνήσαμε στον πατέρα του και ήρθε μαζί με την αδερφή του. Ο πατέρας του είναι και αυτός σε άθλια κατάσταση με την υγεία του καθώς έχει πρόβλημα με την καρδιά του. Τι να πει ο πατέρας; Έλεγε συνέχεια «καλύτερα» να μην τον γένναγα». Στο ρεπορτάζ επίσης γίνεται αναφορά και στον λογαριασμό του κατηγορούμενου στο Facebook στο οποίο υπήρχαν αναρτήσεις αρκετά διφορούμενες για τις σεξουαλικές του ορέξεις.
Φαινόμενο Survivor: Πιτσιρικάς πλαντάζει στο κλάμα για την αποχώρηση Τσάνγκ - Γέλια και προβληματισμός [vid]
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Φαινόμενο Survivor: Πιτσιρικάς πλαντάζει στο κλάμα για την αποχώρηση Τσάνγκ - Γέλια και προβληματισμός [vid] | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet