Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη “αδειάζει” Έλληνα παρουσιαστή που υποστηρίζει ότι του έγινε πρόταση για το Survivor

Σάββατο, Μαΐου 27, 2017

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Μαρίνο Βυθούλκα και το περιοδικό People, και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό προϊόν για φέτος, το Survivor.

Η διευθύντρια ψυχαγωγικού προγράμματος αποκάλυψε πώς έγινε η πρόταση για παρουσίαση στον Σάκη Τανιμανίδη και «άδειασε» εμμέσως πλην σαφώς τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον Γιώργο Μαυρίδη (ο δεύτερος είχε δηλώσει ότι του έγινε πρόταση να αναλάβει την παρουσίαση του reality επιβίωσης, αλλά αρνήθηκε διότι δε μπορούσε να το υποστηρίξει).
«Τον Σάκη τον γνώρισα τυχαία τον περασμένο Οκτώβριο στις Κάννες. Όταν τον είδα, λοιπόν, στις Κάννες τού είπα πως θέλω να παρουσιάσει το Survivor. Ήταν πολύ διστακτικός στο να αναλάβει την παρουσίαση ενός concept που δεν είναι δικό του, καθώς το World Party που παρουσίαζε στον Alpha ήταν δικής του παραγωγής και σημείωσε μεγάλη επιτυχία. 

Ανησυχούσε. Επιπλέον, δεν ήταν σίγουρος πως ήθελε να έχει τόσο συχνή τηλεοπτική παρουσία. Όταν τον φώναξα στο γραφείο και μιλήσαμε, καταλάβαμε και οι δύο πως αυτός θα είναι ο παρουσιαστής. 

Το πρώτο πράγμα που κάναμε ήταν να τον γνωρίσουμε στην Acun Medya. Πλέον, είμαι βέβαιη πως του αρέσει και θα είναι ο παρουσιαστής και στο επόμενο Survivor. Σε αυτό το σημείο θέλω να τονίσω πως δεν έγινε ποτέ πρόταση παρουσίασης ούτε στον Δημήτρη Αλεξάνδρου αλλά ούτε και στον Γιώργο Μαυρίδη».https://www.freegossip.gr
Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη “αδειάζει” Έλληνα παρουσιαστή που υποστηρίζει ότι του έγινε πρόταση για το Survivor
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη “αδειάζει” Έλληνα παρουσιαστή που υποστηρίζει ότι του έγινε πρόταση για το Survivor | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet