Τον ξεφτίλισε: Η κίνηση της Μελάνια που έκανε... "ρόμπα" τον Τραμπ δημοσίως! (Video)

Πέμπτη, Μαΐου 25, 2017

Τον ξεφτίλισε: Η κίνηση της Μελάνια που έκανε...
«Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση» λέει ο σοφός ελληνικός λαός και, όσο να 'ναι, κάτι παραπάνω θα ξέρει. Καθώς φαίνεται, δε, η ρήση αυτή ταιριάζει... ταμάμ με το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ, καθώς, για άλλη μια φορά, ο Ντόναλντ Τραμπ επιχείρησε να κρατήσει από το χέρι την σύζυγό του, αλλά εκείνη τον... γείωσε επιδεικτικά!
Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, μετά την επίσκεψη του προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ στο Τελ Αβίβ, η Μελάνια αγνόησε επιδεικτικά τον πλανητάρχη σύζυγό της, με τις κάμερες και τα βλέμματα όλου του κόσμου στραμμένα πάνω τους.

Το νέο περιστατικό διαδραματίστηκε κατά την άφιξη του Αμερικανού προέδρου στη Ρώμη, όπου αναμένεται να συναντηθεί με τον Πάπα Φραγκίσκο. Κατεβαίνοντας τις σκάλες του «Air Force One», ο Τραμπ έτεινε το χέρι του για να συναντήσει το δικό της. Η Μελάνια, ωστόσο, ατάραχη και με απαράμιλλο στιλ, για μια ακόμα φορά, τον αγνόησε επιδεικτικά και, αντιλαμβανόμενη την κίνησή του, άρχισε να φτιάχνει τα μαλλιά της, που ανέμιζαν στον ιταλικό αέρα.Απογοητευμένος, αλλά μάλλον... συνηθισμένος πλέον σε αυτές τις αντιδράσεις της συζύγου του (σ.σ. παρ' όλα αυτά, επιμένει να προσπαθεί...), ο Αμερικανός πρόεδρος άφησε για λίγο, σχεδόν ανεπαίσθητα, το χέρι του να «ταξιδέψει» λίγο πιο χαμηλά από τη μέση της καλλονής από την Σλοβενία, που... τυγχάνει να είναι και γυναίκα του -μάλλον για τους τύπους.

Στη συνέχεια, συμβιβάστηκε με τη... μοίρα του και αρκέστηκε απλά να κατέβει τα σκαλιά, με την Μελάνια να κάνει σαν να μην βρισκόταν καν δίπλα της...

Δείτε το βίντεο με την Μελάνια να απομακρύνει το χέρι του Τραμπ στο Τελ Αβίβ


Τον ξεφτίλισε: Η κίνηση της Μελάνια που έκανε... "ρόμπα" τον Τραμπ δημοσίως! (Video)
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Τον ξεφτίλισε: Η κίνηση της Μελάνια που έκανε... "ρόμπα" τον Τραμπ δημοσίως! (Video) | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet