Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Παρασκευή, Ιουνίου 30, 2017

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Διαπραγμάτευση και αμοιβαίες υποχωρήσεις.

ΚΡΙΟΣ ♈


Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό βάζει σε πρώτο πλάνο τους «άλλους» και σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε συνεργασίες ή συμφωνίες που στοχεύουν σε αμοιβαία οφέλη και σου ανοίγουν νέους δρόμους. Επιπλέον, φαίνεται να αποδίδει η διαπραγμάτευσή σου με ένα «ισχυρό» πρόσωπο. Ωστόσο, με τον Κρόνο να απαιτεί το... μερτικό του στις εξελίξεις, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η στις κινήσεις και τις μετακινήσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και μια σύγκρουση συμφερόντων, με νομικές μάλιστα διαστάσεις.

Ερωτικά
Οι πειρασμοί είναι πολλοί κι αν είσαι μόνος/η, τότε καλή επιτυχία! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως παρασυρθείς σε ένα «διπλό παιχνίδι», με απρόβλεπτες συνέπειες. Πάντα, ωστόσο, μπορείς να βάλεις όρια, ώστε τα πράγματα να παραμείνουν στα πλαίσια ενός απλού φλερτ.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει σε μια σημαντική επαγγελματική συνάντηση ή την ρύθμιση ενός θέματος σχετικού με τα εργασιακά σου. Επιπλέον, ευνοούνται οι επαφές με μεσαία στελέχη ή υπαλλήλους, με σκοπό μια αμοιβαία επωφελή συνεργασία. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Κρόνος μπορεί να σε φέρει σε οικονομικό αδιέξοδο, ιδιαίτερα αν τα έχεις «ποντάρει» όλα σε μια υπόθεση. Αλλά και γενικότερα σε σχέση με τις επενδυτικές βλέψεις σου, μάλλον πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι ή πιο σωστά... καθόλου καλάθι!

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε δελεάζει, ώστε να αφοσιωθείς απόλυτα σε μια σχέση κι ίσως πραγματικά να πρόκειται για μια «απόφαση ζωής». Ωστόσο να θυμάσαι ότι στην περίπτωση που κάτι «στραβώσει» στο μέλλον, θα σου είναι πολύ δύσκολο να απεμπλακείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος αναμένεται να δυσκολέψει τις συνεργασίες σου, ενώ μπορεί να προκαλέσει και πιεστικές καταστάσεις στην ζωή ενός «δικού σου» ανθρώπου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Ζυγό εξυπηρετεί άριστα τις φιλοδοξίες σου για να πετύχεις κάτι ξεχωριστό, που ταυτόχρονα θα αναδεικνύει τις δημιουργικές σου δυνατότητες και θα προσελκύσει νέο κοινό! Ωστόσο, υπάρχει και η «παγίδα» του να αναλωθείς κατά βάση σε ανούσιες υποθέσεις ή ατέρμονες συζητήσεις με κύριο αντικείμενό τους το τι κάνει ο ένας και ο άλλος.
Ερωτικά
Ο Κρόνος αυξάνει την ανασφάλειά σου, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει είτε σε ένα «κλείσιμο» είτε, αντίθετα, σε μια προσπάθεια να «αποδείξεις» την επάρκειά σου, προσεγγίζοντας άτομα που μάλλον «σου πέφτουν λίγα». Επιπλέον, δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποιου είδους σεξουαλική «αφλογιστία».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό, συνηγορεί σε μεταβολές στο οικείο σου περιβάλλον, αλλαγές επίπλων ή διαρρύθμισης αλλά και σε μια πληθώρα μετακινήσεων-επισκέψεων. Πολύ πιο σημαντική ωστόσο μπορεί να είναι μια συμφωνία ή ρύθμιση για ένα περιουσιακό σου θέμα. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να είσαι πολύ προσεκτικός/η στις δουλειές σου, αφού μια λεπτομέρεια μπορεί να κρίνει τα πάντα είτε υπέρ, είτε κατά σου. Επιπλέον καλό είναι να κόψεις «μαχαίρι» κάθε συνήθεια που επιβαρύνει τον οργανισμό σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ένα ραντεβού μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση, ανεξάρτητα από τα όποια εμπόδια υπάρχουν. Από εκεί και ύστερα όμως θα πρέπει να σκεφτείς καλά το αν μπορείς να διαχειριστείς μια κατάσταση, που το ταίρι σου δεν θα είναι πάντα δίπλα σου όταν το χρειάζεσαι.

ΛΕΩΝ ♌
 Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, αλλά ίσως είναι πολύ πιο ουσιώδεις οι βοήθειες που θα λάβεις σε θέματα που αφορούν τόσο στην επιμόρφωσή σου ή την εκμάθηση μιας τεχνικής, όσο και σε πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας. Μην διστάσεις λοιπόν να ρωτήσεις, για να μάθεις! Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Κρόνος σου εφιστά την προσοχή στην διαχείριση μιας προσωπικής υπόθεσής σου και το πρώτο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι στο χρήμα δεν χωρούν συναισθηματισμοί.

Ερωτικά
Οι «πειρασμοί» εναλλάσσονται διαρκώς, ίσως μάλιστα προκύψει και κάποιο «καυτό» επεισόδιο στην δουλειά σου! Αν όμως δυσκολεύεσαι να καταλήξεις στο τι σου ταιριάζει τελικά, μην το ζορίζεις. Είναι προτιμότερο να... βοηθήσεις έναν φίλο ή μια φίλη να επιλέξει το κατάλληλο ταίρι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό σε ωθεί να ενεργοποιηθείς, ώστε να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις σε ένα οικονομικό θέμα που σε απασχολεί. Και παρότι μπορεί να μην πετύχεις μια οριστική ρύθμιση, οι όποιες διαπραγματεύσεις θα σε βοηθήσουν να προετοιμαστείς καλύτερα για την... επόμενη φορά! Επιπλέον, δεν αποκλείεται να προβείς σε αγορές που θα σε ευχαριστήσουν. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Κρόνος μπορεί να συμβάλλει τόσο σε μια οικογενειακή στενοχώρια, όσο και σε μια ρήξη με ένα πρόσωπο που «έχει λόγο» στην καριέρα σου.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, είναι πιθανόν να προκύψει μια νέα γνωριμία και παρότι οι προτεραιότητές σου είναι συνήθως επαγγελματικές, ίσως τελικά να βρεις χρόνο και γι’ αυτήν. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να της προσδώσεις έναν ακόμη πιο επίσημο χαρακτήρα!

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου αναδεικνύει τα προσόντα σου και δεν αποκλείεται να σου γίνει μια σημαντική πρόταση συνεργασίας από κάποιον/α που τα αναγνωρίζει! Ίσως μάλιστα να λάβεις και μια τιμητική διάκριση, Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να δικτυωθείς με σημαίνοντα πρόσωπα ή κύκλους που θα συμβάλλουν στην επέκταση των δραστηριοτήτων σου. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η στις κινήσεις και τις μετακινήσεις σου, έχοντας τον νου σου και στο τι πράττουν οι... άλλοι!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η και βρεθείς πολύ... κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, να θυμάσαι ότι δεν πρόκειται για μια σχέση «της σειράς», όσες «αντικειμενικές» διαφορές κι αν υπάρχουν μεταξύ σας. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, φρόντισε να περάσεις καλά χωρίς να δίνεις δικαιώματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό σου ζητά να κάνεις μια παύση από τις εξωστρεφείς δραστηριότητές σου και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στις εσωτερικές αναζητήσεις σου αλλά και την διερεύνηση του παρασκηνίου. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Κρόνος δεν ευνοεί τα οικονομικά σου και καλό είναι να περιορίσεις τις ορέξεις σου, πριν βρεθείς σε δύσκολη θέση. Επιπλέον, αν κάποιος/α σου ζητήσει δανεικά, να θυμάσαι πως ό,τι δώσεις, δύσκολα θα το πάρεις πίσω, διακινδυνεύοντας μάλιστα και την μεταξύ σας σχέση.
Ερωτικά
Η «χαλαρότητα» που επικρατεί στα προσωπικά σου μπορεί να έχει και όμορφες συνέπειες, ειδικά αν είσαι μόνος/η και ψάχνεις για ταίρι. Μάλιστα, ο Χείρωνας στον «οίκο» των ερώτων σου μπορεί να συμβάλλει σε μια «επανασύνδεση» ή στο να περάσεις όμορφα μέσα σε μια ζεστή αγκαλιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και ρήξεις στο περιβάλλον σου, ίσως μάλιστα να βρεθείς κι εσύ «απέναντι» σε ένα ισχυρό πρόσωπο ή σε έναν συνεργάτη σου που αυθαιρετεί. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Ζυγό διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο και σου ζητά να συμμετάσχεις σε μια κοινή προσπάθεια. Επιπλέον, μια νέα γνωριμία μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά σημαντική ως προς την ευόδωση των στόχων σου, καλό είναι όμως να μην αναλωθείς σε συζητήσεις για θέματα που αφορούν άλλους.
Ερωτικά
Αν είσαι δεσμευμένος, είναι πολύ εύκολο να τα «τσουγκρίσεις», ενώ στην καλύτερη περίπτωση θα χρειαστεί να «σταθείς» στον άνθρωπό σου, που περνάει δύσκολα. Αν όμως είσαι «ελεύθερο παιδί» το μόνο που έχεις να φοβηθείς είναι μήπως μπλέξεις σε «παλιοκατάσταση»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό αναδεικνύει τις ικανότητές σου και θα σε βοηθήσει να επικυρώσεις μια επαγγελματική συμφωνία αλλά και να δικτυωθείς σε «κανάλια» που θα δώσουν στις ιδέες και τα σχέδιά σου μια συγκεκριμένη προοπτική. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να τηρήσεις τη δεοντολογία στη δουλειά σου. Επιπλέον, οι αυξανόμενες υποχρεώσεις σου συνθέτουν μια πιεστική καθημερινότητα, από την οποία όμως μπορείς να βγεις κατά πολύ ωφελημένος/η, καταλήγοντας σε πρακτικές και ρεαλιστικές λύσεις.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Άρης εξακολουθούν να σε «παρασύρουν» σε καταστάσεις που δεν χωρούν ημίμετρα. Αποφάσισε, λοιπόν, τι είδους συνέχεια θα δώσεις σε μια υπόθεση, η οποία -αν δεν το βλέπεις- σου υπόσχεται τον παράδεισο και την κόλαση μαζί!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος δεν είναι καλός οιωνός για τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και η απογοήτευσή σου θα γίνει μεγαλύτερη, αν διατηρείς υψηλές προσδοκίες ή περιμένεις ανταλλάγματα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, αναζήτησε μια συμβιβαστική οδό, αφού κάθε άλλη επιλογή θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από εκείνα που θα λύσει. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό διευρύνει τους ορίζοντες της επικοινωνίας αλλά και της επιμόρφωσής σου, ενώ δεν αποκλείεται να διαφωτιστείς πλήρως για τις λεπτομέρειες μιας υπόθεσης που σε ενδιαφέρει.
Ερωτικά
Ίσως δημιουργηθεί ένα «θέμα» με ένα άτομο του φιλικού ή του εργασιακού σου περιβάλλοντος που φαίνεται να παίζει έναν «ύποπτο» ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Αν μάλιστα διαβλέπεις «αρπακτικές» προθέσεις, οι υποψίες σου μπορεί να μην είναι υπερβολικές!

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος «απειλεί» να σε φέρει στα πρόθυρα μιας σημαντικής ρήξης ή διαφωνίας με τους άλλους, είτε πρόκειται για οικείους σου είτε για άτομα που έχουν «λόγο» στην καριέρα σου. Παράλληλα όμως, με την Σελήνη στον Ζυγό να σε στηρίζει οικονομικά, η διεκπεραίωση μιας σχετικής υπόθεσης θα μπορούσε να είναι το κύριο μέλημά σου, αφού σίγουρα είσαι σε θέση να πετύχεις το καλύτερο για σένα, εκμεταλλευόμενος/η τις γνωριμίες σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να ωφεληθείς από μια γενικότερη ρύθμιση ή μια πολιτική απόφαση.
Ερωτικά
Η πρόθεση σου να εντυπωσιάσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή να «σφραγίσεις»
τον έρωτά σου με ένα μοναδικό δώρο, μπορεί μεν να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να προκαλέσει και μια αντιζηλία που θα σου δυσκολέψει τη ζωή!
astrology.gr
Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 1 Ιουλίου 2017
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 1 Ιουλίου 2017 | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet