Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Τρίτη, Ιουνίου 20, 2017

Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Επαφές και συναντήσεις.

ΚΡΙΟΣ ♈


Γενικά
Το επερχόμενο τετράγωνο Άρη-Δία ενδέχεται να σε... μπερδέψει με την συνεχή εναλλαγή των δεδομένων στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, δεν έχεις όμως παρά να περιμένεις μέχρι να «κατακαθίσει ο κουρνιαχτός». Παράλληλα, με την σύνοδο Ήλιου-Ερμή, ίσως κληθείς να αναλάβεις έναν μεσολαβητικό ρόλο σε μια υπόθεση που αφορά το σπίτι ή την οικογένεια σου ή απλά να προβείς σε μια αναδιάταξη του χώρου σου. Επιπλέον, οι συνθήκες ευνοούν μια περιουσιακή ρύθμιση αλλά και την προμήθεια οικιακού εξοπλισμού.
Ερωτικά
Η γενναιοδωρία σου προς τον «δικό σου» άνθρωπο που είναι αναμφισβήτητη αλλά αν τον ρώταγες πρώτα ίσως να απέφευγες κάποιες παρεξηγήσεις, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που «προσβάλλεσαι» από την απροθυμία του να δεχθεί κάτι που απλά... δεν θέλει!

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή σε τροφοδοτεί με χρήσιμες πληροφορίες και η δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα μπορεί να αποδώσει άμεσα τους καρπούς της σε πολλά επίπεδα. Καλό είναι βέβαια να εμπλουτίσεις και τις γνώσεις σου ή να μάθεις μια νέα τεχνική. Παράλληλα, με το επερχόμενο τετράγωνο Άρη-Δία, οι εργασιακές σου σχέσεις φαίνεται να επηρεάζονται έντονα από κάποιες επιλογές, που δεν έχουν να κάνουν με την αποτελεσματικότητα ή τις ικανότητες κάποιου/ας αλλά με το «μέσον» που διαθέτει!
Ερωτικά
Πολλές φορές η καλοπροαίρετη διάθεση σου εκλαμβάνεται από τους άλλους ως... προθυμία ή «ευκολία». Κι αν το μισό πρόβλημα είναι δικό τους, ίσως μπορείς να μετριάσεις κι εσύ τις «ενθαρρυντικές» αντιδράσεις σου, ώστε να αποφεύγονται τέτοιου είδους παρεξηγήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Το συγκλίνον τετράγωνο Άρη-Δία μπορεί να προκαλέσει πρόσκαιρες «αναταράξεις» ή αντιζηλίες, με πιθανή συνέπεια να αποσυντονιστείς ή να επικεντρωθείς σε ζητήματα που μάλλον σε εξαντλούν ψυχολογικά, χωρίς να βγαίνει άκρη. Αν όμως επικεντρωθείς σε έναν στόχο, τότε μπορεί να πετύχεις κάτι εντυπωσιακό. Παράλληλα, οι γνωριμίες σου φαίνεται να σου προσφέρουν λύσεις και διεξόδους σε ένα οικονομικό θέμα, καλό είναι λοιπόν να «παίξεις» πιο ομαδικά, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα που σου παρέχει η σύνοδος Ήλιου-Ερμή.
Ερωτικά
Το να «κρατιέσαι» συναισθηματικά και να θέτεις κανόνες πιστεύοντας ότι έτσι διασφαλίζεις την συνοχή μιας σχέσης, έχει τελικά το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιθυμείς. Αν όμως αφεθείς στην αλήθεια της καρδιάς σου, τότε θα δώσεις το σωστό «σήμα» και στην άλλη πλευρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή σε βοηθά να επεκτείνεις ακόμη περισσότερο τις δραστηριότητες σου αλλά και τον κύκλο των επαφών σου, κάτι που βέβαια μπορεί να σε κουράσει αλλά από την άλλη πλευρά θα συμβάλλει σε μιαριζική αναβάθμιση του ρόλου σου κι ίσως σε μια δικαίωση που περίμενες καιρό. Παράλληλα βέβαια, το συγκλίνον τετράγωνο Άρη-Δία σου συνιστά να μην προβείς σε σπασμωδικές κινήσεις για να διαχειριστείς τα όσα συμβαίνουν στο περιβάλλον σου, αφού μπορεί να ανάψουν «φωτιές» από μια ασήμαντη αφορμή.
Ερωτικά
Η ανάγκη σου να φροντίζεις τον άνθρωπο σου, παίρνει συχνά ανεπιθύμητες διαστάσεις τόσο για την σχέση σου, όσο και για σένα, αφού όλα «πνίγονται» μέσα σε ένα πλέγμα εξαρτήσεων που με την σειρά τους επιφέρουν και συντηρούν μια διαρκή ανισοτιμία.

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Το συγκλίνον τετράγωνο Άρη-Δία σε καλεί να «φορτσάρεις» διοχετεύοντας την ενέργειά σου σε οτιδήποτε χρήσιμο ή παραγωγικό κι όχι βέβαια σε άσκοπες «αψιμαχίες». Επιπλέον, πρόσεξε μήπως κατά λάθος προξενήσεις μια έκρηξη ή πυρκαγιά. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή σε βοηθά να μάθεις «διευθύνσεις και ονόματα» σε σχέση με ένα σημαντικό θέμα, που σε απασχολεί, ώστε να προχωρήσεις απρόσκοπτα προς την ολοκλήρωση του, έστω κι αν σε πρώτη φάση χρειαστεί να το δουλέψεις κρυφά.
Ερωτικά
Η ανάγκη σου να διασφαλίσεις το πρεστίζ σου, σε κάνει μερικές φορές να «ταμπουρώνεσαι» πίσω από τον εγωισμό σου ή μια υπερβολική δόση αξιοπρέπειας. Αν όμως πάψεις για λίγο να θεωρείς τον εαυτό σου το κέντρο του κόσμου, τότε τα πράγματα θα γίνουν ευκολότερα για όλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή μπορεί να σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους ανθρώπους, ώστε οτιδήποτε σε βασανίζει ή σε προβληματίζει να βρει τον δρόμο του. Ανάλογα επωφελής ή γόνιμη μπορεί να είναι και η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Από την άλλη πλευρά, δεν αποκλείεται να υπάρξει μια «πύρινη» αντιπαράθεση για ιδεολογικούς λόγους, που όμως θα «ξεφουσκώσει» γρήγορα. Παράλληλα, το επερχόμενο τετράγωνο Άρη-Δία σε βοηθά να αυξήσεις το εισόδημα σου, παίρνοντας ένα ρίσκο που δεν συνηθίζεις.
Ερωτικά
Ίσως οι άλλοι πιστεύουν για σένα ότι είσαι «εγκεφαλικό» ή «ψυχρό» άτομο και έχεις «παντρευτεί» την δουλειά σου, αυτό όμως συμβαίνει περισσότερο στο μυαλό τους παρά στην δική σου ζωή. Αντίθετα, όταν βρεις τον άνθρωπο σου, όλα κινούνται σε απόλυτα ερωτικούς ρυθμούς!

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Ο Δίας στο ζώδιό σου σε καλεί να πάρεις πρωτοβουλίες ώστε να αλλάξεις μια για πάντα κάποια πράγματα που σε «κρατάνε» πίσω. Ίσως βέβαια να δοκιμαστείς και από παλινδρομήσεις, που θα πλήξουν την αξιοπιστία σου. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή θα σου δώσει την ευκαιρία να συνάψεις μια επαγγελματική συμφωνία, που έχει όλα τα εχέγγυα για να πετύχει. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για κάθε δραστηριότητα που αποσκοπεί στην διάδοση του έργου ή των ιδεών σου, μέσω μιας παρουσίασης ή διαφήμισης.
Ερωτικά
Είναι γνωστό πως όταν θέλεις να μην είσαι μόνος/η σου, κάνεις διαρκείς υποχωρήσεις μέχρι να τα καταφέρεις. Όταν όμως πλέον έχεις πετύχει τον στόχο σου, τότε θυμάσαι να ζητήσεις τον... ουρανό με τα άστρα και καλό είναι να κλείσεις αυτήν την «ψαλίδα»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή σου δίνει επικοινωνιακό πλεονέκτημα και σου παρέχει την δυνατότητα να αξιοποιήσεις γνωριμίες και επαφές που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν, τόσο εντός της χώρας, όσο και... εκτός! Επιπλέον, μπορεί να «ξεκολλήσουν» κάποιες διαδικασίες, επιτρέποντάς σου να «φύγεις» προς τα εμπρός. Παράλληλα βέβαια, το επερχόμενο τετράγωνο Άρη-Δία σε καλεί να διερευνήσεις έγκαιρα ένα παρασκήνιο που περιστρέφεται γύρω από μια προσωπική σου υπόθεση και θα μπορούσε να σε ζημιώσει.
Ερωτικά
Η εξιδανίκευση σε βοηθά σε πρώτη φάση να λειάνεις όλες τις αντιθέσειςπου θα μπορούσαν να υπάρξουν στην σχέση σου, το πρόβλημα όμως ξεκινά από την στιγμή που αρχίζεις να «επενδύεις» στον άνθρωπο σου, φορτώνοντάς τον μάλιστα με ιδιότητες που δεν έχει.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Το «σάλπισμα νίκης» που εκπέμπεις δείχνει υπερβολικό ακόμη και σε άτομα που έχουν την καλή πρόθεση να σε υποστηρίξουν. Και τελικά, με το συγκλίνον τετράγωνο Άρη-Δία ίσως να μην αποφύγεις προστριβές ή μια παρεξήγηση «για το τίποτα» με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος. Παράλληλα, με την σύνοδο Ήλιου-Ερμή η πρόσβασή σου σε καθοριστικές πληροφορίες αλλά και μια συμφωνία ή συνεργασία, μπορεί να συμβάλλουν στην βελτίωση των οικονομικών σου ή σε ρυθμίσεις που σε εξυπηρετούν.
Ερωτικά
Η ανάγκη σου για πνευματική επικοινωνία με τον άνθρωπο σου αλλά και για κάθε τι το «φρέσκο» ή νεανικό είναι τόσο δυνατή, που αν κάποια στιγμή δεν την έχεις, την αποζητάς σε άλλα πρόσωπα, που δεν θέλουν και πολύ να πιστέψουν ότι ενδιαφέρεσαι για αυτά με... διαφορετικό τρόπο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Σήμερα, δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε «δοκιμασμένες» λύσεις και σε συνεργάτες, που στην παρούσα φάση μπορούν να σε βοηθήσουν ώστε να βγεις από το όποιο αδιέξοδο, πετυχαίνοντας μάλιστα πολλά περισσότερα του αναμενομένου. Επιπλέον, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή σε καλεί να υπογράψεις μια σημαντική συμφωνία. Παράλληλα, το επερχόμενο τετράγωνο Άρη-Δία μπορεί να συμβάλλει σε μια προσωρινή διαφωνία, είτε με ένα ισχυρό πρόσωπο, είτε με κάποιον/α που «έχει λόγο» στην καριέρα σου, σύντομα ωστόσο θα λυθεί κάθε παρεξήγηση.
Ερωτικά
Αν νιώθεις πιεσμένος από την πολύ φροντίδα, θα πρέπει να εξηγήσεις στον άνθρωπο σου ότι με μια τέτοια συμπεριφορά και νοοτροπία μπορεί τελικά να σε απομακρύνει από κοντά του. Παράλληλα όμως, ας είσαι κι εσύ πιο δεκτικός/η στην διαφορετικότητα

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με αρκετό κόσμο αλλά και με ειδικούς που γνωρίζουν καλά το πώς μπορείς να δικτυωθείς στην αγορά ή να αναζητήσεις εργασία. Επιπλέον, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή θα σε βοηθήσει να προμηθευτείς εξοπλισμό ή αξεσουάρ, που κάνουν την ζωή σου ευκολότερη. Παράλληλα, το συγκλίνον τετράγωνο του Άρη με τον Δία σου προσθέτει ζωντάνια και πάθος, που όμως οφείλεις να διοχετεύσεις δημιουργικά κι όχι να «ανάψεις φωτιές» με τα καμώματά σου!
Ερωτικά
Μερικές φορές προβάλλεις μια προσποιητή αδιαφορία, αποκρύπτοντας ουσιαστικά τις πραγματικές ανάγκες σου, κάτι που μπορεί να μπερδέψει τους άλλους αλλά και σένα. Γιατί όταν πια «βγαίνει» ο «άλλος» εαυτός σου, τότε όλα αλλάζουν κι από «άνετος/η» γίνεσαι «τυραννικός/η»! 

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Το επερχόμενο τετράγωνο Άρη-Δία μπορεί να σε βάλει σε επιπλέον έξοδα ή να σε στρέψει προς έναν μάλλον αχρείαστο δανεισμό, προκειμένου να εντυπωσιάσεις κάποιον/α. Παράλληλα όμως, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή προάγει την δημιουργικότητα σου, ενώ μπορεί να δώσει «σάρκα και οστά»σε ένα επενδυτικό σου σχέδιο. Επιπλέον, φαίνεται να ξεμπλοκάρουν μια σειρά από διαδικασίες που το προηγούμενο διάστημα σε «κράτησαν» πίσω ή δυσκόλεψαν την σχέση σου με ένα προσφιλές σου άτομο.
Ερωτικά
Σου είναι εξαιρετικά δύσκολο να «κλείνεις πόρτες» αλλά ενώ αυτή η πολιτική «εν ονόματι του ανθρωπισμού» μπορεί να είναι αποδοτική στις κοινωνικές σου σχέσεις, τελικά στην προσωπική σου ζωή συμβάλλει σε μια διαρκή αμφισημία που κρατά «μετέωρη» την σχέση με τον άνθρωπο σου.
astrology.gr
Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet