Τραγικό περιστατικό στην Καβάλα! 35 χρονη πέθανε μετά την γέννα επειδή η ΜΕΘ ήταν κλειστή λόγω… απολύμανσης!

Παρασκευή, Ιουνίου 16, 2017

Τραγικό περιστατικό στην Καβάλα! 35 χρονη πέθανε μετά την γέννα επειδή η ΜΕΘ ήταν κλειστή λόγω... απολύμανσης!
Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό έρχεται στο φως της δημοσιότητας,  τo oποίο καταδεικνύει την κατάσταση διάλυσης που επικρατεί στην χώρα μας εκτός των άλλων και στον τομέα της υγείας.
Πιο συγκεκριμένα την τελευταία της πνοή άφησε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής μία 35χρονη γυναίκα από την Καβάλα, που γέννησε με καισαρική σε ιδιωτική κλινική της πόλης. 
Συγκεκριμένα, η γυναίκα παρουσίασε αιμορραγία μετά τη γέννα το απόγευμα της Πέμπτης και κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Καβάλας. Οι γιατροί του νοσοκομείου κατέβαλαν προσπάθειες να σταματήσουν την αιμορραγία, αλλά δεν τα κατάφεραν και έκριναν ότι έπρεπε να εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Καβάλας, όμως, είναι κλειστή εδώ και μερικές ημέρες λόγω προγραμματισμένης συντήρησης και απολύμανσης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του proininews.gr, η μητέρα γύρω στα μεσάνυχτα μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ξάνθης, όπου όμως, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε στις 5:30 το πρωί.
Το νεογέννητο ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του.
Τραγικό περιστατικό στην Καβάλα! 35 χρονη πέθανε μετά την γέννα επειδή η ΜΕΘ ήταν κλειστή λόγω… απολύμανσης!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Τραγικό περιστατικό στην Καβάλα! 35 χρονη πέθανε μετά την γέννα επειδή η ΜΕΘ ήταν κλειστή λόγω… απολύμανσης! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet