Κατερίνα Καινούργιου: Η πλαστική της Ελένης Φουρέιρα και η παρεξήγηση για τον Γιώργο Σαμαρά

Παρασκευή, Ιουνίου 09, 2017

Κατερίνα Καινούργιου
Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο εξώφυλλο του People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή και τα σχόλια στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω ήταν πολλά… «Με γεια! Με γεια!» αναφώνησε η Ειρήνη Γκανιάτσου. Ο ενθουσιασμός της δημοσιογράφου ήταν για το στήθος της τραγουδίστριας. Η Κατερίνα Καινούργιου διαχώρισε τη θέση της, όμως όταν άκουσε την εξομολόγηση της Ελένης Φουρέιρα για τις αισθητικές επεμβάσεις, μίλησε για τη δική της αισθητική επέμβαση, αλλά και για την παρεξήγηση με την τραγουδίστρια την περίοδο… Γιώργου Σαμαρά.

«Επειδή εγώ έχω ταλαιπωρηθεί, δεν ξέρω τι με είχε πιάσει, στα 21 μου, κρυφά από τους γονείς μου, πήγα και έβαλα ένα στήθος… Ήταν τόσο άσχημο αυτό παιδιά! Αυτό που είχα κάνει το μετάνιωσα και μετά από λίγα χρόνια το αφαίρεσα αυτό το απαίσιο που δεν θέλω να θυμάμαι. Αν δείτε φωτογραφίες 7 χρόνια πριν ήταν τόσο!

Η Ελένη το παραδέχτηκε. Κούκλα! Επιτυχημένη! Το κορίτσι αυτό έχει δουλέψει πολύ σκληρά, της αξίζει η επιτυχία. Ξέρω τι έχει περάσει κι έχει φάει και ξύλο από τα media, πάρα πολύ ξύλο. Με την Ελένη είχαμε παρεξηγηθεί κάποια περίοδο, για βλακείες τότε επί Σαμαρά, χωρίς λόγο. Και τώρα που το σκέφτομαι λέω είναι δυνατόν να κάθομαι να τσακώνομαι με ένα κορίτσι που το ξέρω τόσα χρόνια, για έναν άντρα; Ούτε καν!», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

Κατερίνα Καινούργιου: Η πλαστική της Ελένης Φουρέιρα και η παρεξήγηση για τον Γιώργο Σαμαρά
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Κατερίνα Καινούργιου: Η πλαστική της Ελένης Φουρέιρα και η παρεξήγηση για τον Γιώργο Σαμαρά | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet