Σαμπριγέ Σενγκιούλ: «Οι Ελληνες με θέλουν για “νύφη”»...Ημουν ερωτευμένη, αλλά δεν τον θέλουν οι Τούρκοι συγγενείς μου!

Τετάρτη, Ιουνίου 28, 2017

Σαμπριγέ Σενγκιούλ: «Οι Ελληνες με θέλουν για “νύφη”»...Ημουν ερωτευμένη, αλλά δεν τον θέλουν οι Τούρκοι συγγενείς μου!
«Ημουν ερωτευμένη, αλλά δεν τον θέλουν οι Τούρκοι συγγενείς μου!» Αυτή τη δήλωση έκανε στον τελικό του τουρκικού «Survivor» η Σαμπριγέ Σενγκιούλ, η ερωτοχτυπημένη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο παίκτρια, και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι, παρά τη στάση των δικών της ανθρώπων, οι Ελληνες τη θέλουν για... νύφη!
Οι αποκαλύψεις έγιναν μετά την προβολή βίντεο-αφιερώματος που έκανε η τουρκική παραγωγή στον «έρωτα» των δύο νέων.
Ο παρουσιαστής Ατζούν Ιλίτζαλι ζήτησε από την όμορφη πυγμάχο να μιλήσει για τον Κωνσταντίνο, έτσι ώστε αυτό το βίντεο να προβληθεί στον δικό μας τελικό, που θα διεξαχθεί σε λίγες ημέρες.
Η Σαμπριγέ ήταν αποκαλυπτική ως προς τα αισθήματα των Ελλήνων απέναντί της: «Ναι, (οι Ελληνες) με έκαναν add στα social media. Μου στέλνουν μηνύματα από παντού. 
Δεν ξέρω πού βρήκαν τον αριθμό μου, μέχρι και τηλέφωνο με παίρνουν! Το κινητό μου είναι κλειστό τώρα. Δεν απαντώ πια... Δεν συμπαθούσα πολύ τους Ελληνες, αλλά άρχισα να τους συμπαθώ. 
Ειλικρινά, στέλνω τους χαιρετισμούς μου στους Ελληνες» είπε και συνέχισε: «Με αγαπούν τόσο πολύ, με θέλουν για “νύφη”. Αλλά δεν κοιτάζω άλλους άντρες... Μόνο Τούρκους». Παρ’ όλα αυτά, άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όσα ένιωσε τη βραδιά που αντίκρισε τον Ελληνα personal trainer που της έκλεψε την καρδιά: «Οχι, δεν το αρνούμαι. Ημουν ερωτευμένη. Αλλά οι Τούρκοι συγγενείς μου δεν το θέλουν αυτό. Ομως, υπήρχε κάτι... Ο Κωνσταντίνος είναι σωστός κύριος και πολύ ευγενικός».
Μια ημέρα νωρίτερα, κατά τη διάρκεια του τουρκικού ημιτελικού, ο οποίος διεξήχθη στο ίδιο μέρος, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ξενοδοχείου στο κατεχόμενο χωριό της Κύπρου Βοκολίδα, ο παρουσιαστής στράφηκε προς τη Σαμπριγέ, η οποία βρισκόταν στην εξέδρα που είχε στηθεί.
«Ο Κωνσταντίνος μιλούσε για σένα» της είπε και εκείνη απάντησε, χαμογελώντας αμήχανα, ότι «είναι κακό για μένα αυτό;», μη γνωρίζοντας την έκπληξη που της επιφύλασσαν για την επόμενη ημέρα! 
Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι ο τελικός του τουρκικού «Survivor», την περασμένη Πέμπτη, ανέδειξε νικητή τον πρωταθλητή κωπηλασίας Οτζεντάι Γκιρίσκεν.
Σαμπριγέ Σενγκιούλ: «Οι Ελληνες με θέλουν για “νύφη”»...Ημουν ερωτευμένη, αλλά δεν τον θέλουν οι Τούρκοι συγγενείς μου!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Σαμπριγέ Σενγκιούλ: «Οι Ελληνες με θέλουν για “νύφη”»...Ημουν ερωτευμένη, αλλά δεν τον θέλουν οι Τούρκοι συγγενείς μου! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet