Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Η πρόταση που... δεν έγινε και οδήγησε στο γάμο της δεκαετίας!

Παρασκευή, Ιουνίου 30, 2017

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Η πρόταση που... δεν έγινε και οδήγησε στο γάμο της δεκαετίας!

Ήταν Σεπτέμβρης του 2014. Λίγες μόλις ώρες μετά τη βάφτιση της Αριάδνης Ρουβά και οι πληροφορίες στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια έκαναν λόγο για μία πρόταση γάμου. 

Ο Σάκης Ρουβάς, σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, είχε ζητήσει από την σύντροφό του και μητέρα των παιδιών του, Κάτια Ζυγούλη να τον παντρευτεί. 

Η ανυπομονησία του κόσμου για να δει αυτό το λαμπερό ζευγάρι να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας έκανε γρήγορα αυτές τις πληροφορίες talk of the town.

Η στιγμή εξάλλου φάνταζε ιδανική αφού είχαν κοντά τους όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Κι έπειτα, ήταν γνωστό ότι ο ίδιος είχε κάνει πολλές φορές πρόταση στην αγαπημένη του παρόλο που μέχρι τότε καμία από αυτές δεν τους οδήγησε στην εκκλησία.Την ημέρα της βάφτισης της μικρότερης κόρης τους, ο Σάκης ζήτησε ξανά το χέρι της Κάτιας

Είχε περάσει από το μυαλό του, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, να της κάνει επίσημα πρόταση και να γίνουν μαζί οι δύο τελετές. Τελευταία στιγμή όμως άλλαξε γνώμη. 

Δεν ήθελε να στερήσει από την σύντροφό του την ευχάριστη διαδικασία της προετοιμασίας του γάμου. Οπότε αρκέστηκε στο να εκδηλώσει για ακόμα μία φορά την επιθυμία του στη γυναίκα της ζωής του!

“Η αλήθεια είναι πως κάθε χρόνο τής κάνω πρόταση γάμου. Είχαμε πει, όμως, να αφήσουμε και κάτι για μετά. Θα ήταν πολύ ωραίο τα παιδιά μας να είναι παρανυφάκια στο γάμο μας και να είναι σε ηλικία που θα μπορούν να βιώσουν τη στιγμή”, είχε δηλώσει ο Σάκης σε συνέντευξή του στο περιοδικό People.Η επίσημη πρόταση γάμου, που μας οδήγησε τελικά στον γάμο της δεκαετίας, έγινε ένα χρόνο περίπου πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία του μυστηρίου. 

Ο Σάκης και η Κάτια θα παντρευούν στις 3 Ιουλίου, ακριβώς όπως το φαντάστηκε το ζευγάρι, με παρανυφάκια τα παιδιά τους.
Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Η πρόταση που... δεν έγινε και οδήγησε στο γάμο της δεκαετίας!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Η πρόταση που... δεν έγινε και οδήγησε στο γάμο της δεκαετίας! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet