Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Θέλω να κάνω κι άλλο παιδί το συντομότερο»

Κυριακή, Ιουνίου 04, 2017

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Θέλω να κάνω κι άλλο παιδί το συντομότερο»

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Ειδήσεις» παραχώρησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου που μίλησε για τον σύντροφό της και εξέφρασε μεταξύ άλλων την επιθυμία της να κάνει άμεσα δεύτερο παιδί.

Πώς είναι σαν πατέρας ο Φώτης;


Πιστεύω πως η δική τους σχέση θα αναπτυχθεί λίγο αργότερα, όταν το παιδί θα επικοινωνεί καλύτερα. Προς το παρόν, του λέει «μπαμπά» και ο Φώτης λιώνει.

Η σχέση σου με τον άντρα σου έχει αλλάξει λόγω του παιδιού;

Η δική μας η σχέση είναι ίδια. Χρόνος δεν υπάρχει, αλλά ξέρουμε σαν μεγάλοι άνθρωποι ότι όλα χρειάζονται τον χρόνο τους. Δεν γίνεται να κάνεις παιδί κατ να εξακολουθείς να είσαι όπως παλιά. Χρειάζεται τον χρόνο του το παιδί και για ένα διάστημα αλλάζει τα πάντα. Η σχέση μας και η αγάπη μας είναι ίδιες. θεωρώ όμως ότι, αν ένα ζευγάρι δεν είναι πολύ ερωτευμένο, όταν κάνει παιδί θα έχει πρόβλημα.

Γνωρίζω πως ο Φώτης κάνει διεθνή καριέρα στη ροκ, κάτι που δεν το γνωρίζουν στην Ελλάδα. Έχει αλλάξει το πρόγραμμα του για να είστε περισσότερο μαζί;

Υπάρχει περίπτωση να φύγει για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά μέχρι τώρα πολύ συνειδητά έχει επιλέξει να λειτουργεί με τους κανόνες της Ελλάδας. Μου αρέσει αυτό που κάνει, γι' αυτό και τον επέλεξα να είναι ο άντρας μου. Και ανυπομονώ να ξανάφυγα, για να αφοσιωθεί σε αυτό στο οποίο είναι καλός, θέλω την υγεία του. Αν χρειαστεί να λείψει, είναι από αυτούς τους σπάνιους άντρες που λέει πως εδώ θέλει να είναι, μαζί μας.

Θέλεις να κάνεις δεύτερο παιδί;


Είμαστε στη διαδικασία, θέλουμε πολύ να κάνουμε δεύτερο παιδί και το προσπαθούμε. Το καλοκαίρι γίνομαι 40 χρόνων και θέλω να κάνω παιδί το συντομότερο - κι όχι ένα, αλλά δυο!
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Θέλω να κάνω κι άλλο παιδί το συντομότερο»
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Θέλω να κάνω κι άλλο παιδί το συντομότερο» | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet