Έγκυος και με μίνι φούστα της Κέιτ Μίντλετον

Τρίτη, Ιουνίου 13, 2017

Θυμίζουμε ότι τουλάχιστον 14 άτομα με τραύματα από μαχαίρι εισήχθησαν στο νοσοκομείο King’s College λίγο μετά την επίθεση που έγινε στη γέφυρα του Λονδίνου στις 3 Ιουνίου που κόστισε τη ζωή σε 8 ανθρώπους.
Για αυτή την επίσκεψη η Κέιτ ντύθηκε στα μπλε, φορώντας ένα ταγιέρ με αρκετά κοντή φούστα.
Η πάντα κομψή Δούκισσα του Κέιμπριτζ ήταν πολύ λαμπερή και ευδιάθετη, ενώ συνομίλησε με πολλούς ανθρώπους μέσα στο νοσοκομείο.
«Είναι πρωτοφανές το ότι αντιμετωπίσατε δύο φορές παρόμοιο περιστατικό», είπε η Κέιτ. «Είμαστε συνηθισμένοι να βλέπουμε ανθρώπους μαχαιρωμένους», είπε προς την Κέιτ η επικεφαλής νοσηλεύτρια του νοσοκομείου Λιν Γουότκινς – Χάλμε και πρόσθεσε: «Αλλά το να έχουμε έξι γυναίκες μαχαιρωμένες αυτό όντως προκάλεσε αναστάτωση».
Ο σύμβουλος έκτακτης ανάγκης Μάλκολμ Τάνικλιφ, ο οποίος βρέθηκε στο νοσοκομείο αμέσως μετά την επίθεση, δήλωσε ότι το προσωπικό χρησιμοποίησε το υλικό μιας εβδομάδας μέσα σε μιάμιση ώρα.
Σχολιάζοντας την επίσκεψη της Κέιτ είπε ότι ανύψωσε το ηθικό των τραυματιών και του προσωπικού που ένιωσε να αναγνωρίζεται το έργο του.
«Στην πραγματικότητα όλο το προσωπικό του νοσοκομείου αυτές τις ημέρες επιζητεί την αναγνώριση για αυτό που προσφέρουν, επειδή κάνουν τόσα πολλά. Και κάποια σαν αυτήν έρχεται και τους το αναγνωρίζει κι αυτό είναι μία μεγάλη ώθηση», είπε.
Και όταν κάποια στιγμή η Κέιτ Μίντλετον χρειάστηκε να καθίσει, αποκάλυψε τα καλογυμνασμένα πόδια της.
Έγκυος και με μίνι φούστα της Κέιτ Μίντλετον
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Έγκυος και με μίνι φούστα της Κέιτ Μίντλετον | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet