Η αποκάλυψη του Πρόδρομου Καθηνιώτη για τον Αγγελόπουλο «Ο Ντάνος ήρθε και με βρήκε…» ! Η άγνωστη σχέση του με τον παίκτη! (Βίντεο)

Παρασκευή, Ιουνίου 02, 2017

Ο Πρόδρομος Καθηνιώτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, και προχώρησε σε αποκαλύψεις για τη σχέση του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, με τον οποίο γνωρίζεται!
«Τον Ντάνο τον ξέρω από τη Σκιάθο. Ήρθε και με βρήκε στο μαγαζί που τραγουδούσα το 2005 κάποια στιγμή στην ΑΘήνα να γνωριστούμε, έπαιζε στην Καισαριανή τότε! Μου είπε ότι είναι ο Ντάνος από τη Σκιάθο και να τα πούμε, τα είπαμε και στη Σκιάθο 2-3 φορές, και τον είδα και πέρυσι, ήρθε και με είδε σε ένα κλαμπ που τραγουδούσα. Αν το κέρμα που θα στρίψει εκείνη τη μέρα, θα είναι ο νικητής» αποκάλυψε και συνέχισε:

«Είναι πολύ νευρικός, αλλά τον βλέπεις, όταν χάνει, τα νεύρα του είναι τσίτα! Μόλις βγει έξω, έχει να τραβήξει… Θα τον παίρνουν 200 τηλέφωνα την ημέρα. Το τηλέφωνό του πρέπει να το δώσει σε κάποιον άλλο να το σηκώνει γιατί δεν θα προλαβαίνει ούτε νερό να πιει!» κατέληξε.

Η αποκάλυψη του Πρόδρομου Καθηνιώτη για τον Αγγελόπουλο «Ο Ντάνος ήρθε και με βρήκε…» ! Η άγνωστη σχέση του με τον παίκτη! (Βίντεο)
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Η αποκάλυψη του Πρόδρομου Καθηνιώτη για τον Αγγελόπουλο «Ο Ντάνος ήρθε και με βρήκε…» ! Η άγνωστη σχέση του με τον παίκτη! (Βίντεο) | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet