Η απαίτηση του Brad Pitt από την Angelina Jolie και η αντίδραση τη ηθοποιού

Πέμπτη, Ιουνίου 29, 2017

Η απαίτηση του Brad Pitt από την Angelina Jolie και η αντίδραση τη ηθοποιού
Εδώ και λίγα 24ωρα κυκλοφορεί η φήμη πως ο Brad Pitt εννέα μήνες μετά το διαζύγιο του με την Angelina Jolie είναι και πάλι έτοιμος να φτιάξει τη ζωή του με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο 53χρονος ηθοποιός είναι σε σχέση –ή τουλάχιστον κάτι τέτοιο χτίζεται- με την Sienna Miller.

Μετά τους Brangelina λοιπόν έρχονται οι Brienna, όπως τους αποκαλούν οι φίλοι της ηθοποιού και εμείς πολύ χαιρόμαστε γι’ αυτή την εξέλιξη. 
Ο Brad Pitt όμως που βρίσκεται στην Ευρώπη για το Glastonbury Festival έμαθε πως θα βρίσκεται σε αυτό και η Angelina Jolie με τα έξι τους παιδιά με τον ηθοποιό να έχει μία μεγάλη και δικαιολογημένη απαίτηση.
Παρά το φορτωμένο πρόγραμμα του λοιπόν ο ηθοποιός και επειδή προτεραιότητα ήταν πάντα τα παιδιά του έχει ζητήσει από την Angelina όσο βρίσκονται στο Λονδίνο να συναντήσει τα παιδιά του με ή χωρίς εκείνη. 
Έχει μεγάλο χρονικό διάστημα να τα δει και πραγματικά του έχουν λείψει. Ελπίζουμε αυτή τη φορά η Angie να φερθεί λογικά και σωστά και να επιτρέψει στον πρώην σύζυγο της να περάσει χρόνο με τα παιδιά του χωρίς να γκρινιάξει ή να φέρει αντιρρήσεις.
Η απαίτηση του Brad Pitt από την Angelina Jolie και η αντίδραση τη ηθοποιού
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Η απαίτηση του Brad Pitt από την Angelina Jolie και η αντίδραση τη ηθοποιού | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet