Δούκισσα Νομικού: Δεν φαντάζεστε τι κάνει λίγες ώρες πριν από το γάμο της! Η πρώτη ανάρτηση στα social media!

Σάββατο, Ιουνίου 10, 2017

Τον εκλεκτό της καρδιάς της παντρεύεται σήμερα η Δούκισσα Νομικού. Η παρουσιάστρια και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης σε λίγες ώρες θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης.
Ο γάμος θα γίνει στην Μύκονο στην οικεία της οικογένειας Θεοδωρίδη. Ωστόσο, η Δουκισσα χθες ήταν στην Αθήνα, καθώς έπρεπε να παρουσιάσει το SYTYCD. Πρωί – πρωί ταξίδεψε με προορισμό το νησί των Ανέμων έχοντας στο πλευρό της, την μητέρα της. Η παρουσιάστρια ιδιαίτερα ανυπόμονη, όπως αποκάλυψε στο blog της, Dutchesss Daily περιμένει την στιγμή που θα συναντήσει τον άντρα της ζωής της στην εκκλησία.
Αν και κουρασμένη από το βράδυ, η Δούκισσα ξυπνώντας σήμερα θέλησε να καλημερίσει τους διαδικτυακούς της φίλους. Συγκεκριμένα, καλημέρισε τους ακόλουθους της στο Twitter, βάζοντας και αρκετές καρδούλες. «Καλημέρα», έγραψε η παρουσιάστρια και αμέσως μετά ξεκίνησε τις ετοιμασίες του γάμου.
Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Όπως όλα δείχνουν, οι ετοιμασίες τελείωσαν και η Δούκισσα βρήκε χρόνο για να ξεκουραστεί. Πριν από λίγα λεπτά αποκάλυψε μέσω Instagram τι κάνει λίγες ώρες από τον γάμο. Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το μπάνιο της και κάνει ηλιοθεραπεία.
Δούκισσα Νομικού: Δεν φαντάζεστε τι κάνει λίγες ώρες πριν από το γάμο της! Η πρώτη ανάρτηση στα social media!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Δούκισσα Νομικού: Δεν φαντάζεστε τι κάνει λίγες ώρες πριν από το γάμο της! Η πρώτη ανάρτηση στα social media! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet