Επεισοδιακή αποχώρηση Survivor: Ποιος παίρνει ασυλία, ποιος φεύγει. Ψέμα η λίστα της 24ωρης

Τετάρτη, Ιουνίου 28, 2017

Ποιος παίρνει ασυλία και ποιος αποχωρεί από το Survivor;
Πολλά έχουν δει τα μάτια μας στο Survivor, μα αυτό μας φέρνει… τρόμο.
Όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ στο GossipLife.gr, o Γιάννης Σπαλιάρας δεν είναι αυτός που τελικά θα αποχωρήσει από το Survivor αλλά άλλος είναι εκείνος, που δεν θα πάρει γεύση ημιτελικού!
Με βάση τη λίστα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ο Γιάννης Σπαλιάρας θα έπρεπε να είναι η επόμενη αποχώρηση του Survivor, αφού φυσικά δεν πρόκειται να μη βγει προτεινόμενος.
Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί μια φήμη που θέλει τον Σπαλιάρα να κατακτά την ατομική ασυλία, κάνοντας πολλούς -κι εμάς στο GossipLife.gr- να αναρωτηθούμε ποιο θα μπορούσε να είναι το αγώνισμα στο οποίο θα κέρδιζε ο Γιάννης Σπαλιάρας!
Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Φτιάξε Καφέ, ο Σπαλιάρας όχι μόνο δεν κερδίζει ατομική ασυλία αλλά βγαίνει στον τάκο με τον μισθοφόρο και τον… στέλνει σπίτι του.
Σύμφωνα με τον εν λόγω ρεπορτάζ λοιπόν, ατομική ασυλία παίρνει ο Ντάνος, βγάζει στον τάκο τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και τελικά τον διώχνει.
Μια juicy λεπτομέρεια, είναι πως κατά την αποχώρησή του ο Αναγνωστόπουλος -κρατώντας το μανιάτικο- δεν χαιρετά τον Ντάνο, που πλησιάζει προς το μέρος του.
Υπενθυμίζεται, πως στη λίστα που κυκλοφορεί -που πολλές φορές έχουμε κατηγορήσει λόγω παραμονής Βαλαβάνη- ο μισθοφόρος φαίνεται στην 3η θέση και ο Σπαλιάρας στην 5η. Ίσως η λίστα δεν ισχύει;
Δείτε το βίντεο:

Επεισοδιακή αποχώρηση Survivor: Ποιος παίρνει ασυλία, ποιος φεύγει. Ψέμα η λίστα της 24ωρης
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Επεισοδιακή αποχώρηση Survivor: Ποιος παίρνει ασυλία, ποιος φεύγει. Ψέμα η λίστα της 24ωρης | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet