Η Ειρήνη Παπαδοπούλου απαντά στον Στέλιο Χανταμπάκη! Τι λέει για τη σχέση της με τους παίκτες του Survivor!

Σάββατο, Ιουνίου 10, 2017

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, και δεν δίστασε μνα μιλήσει για τις σχέσεις της στο παιχνίδι, αλλά και να απαντήσει στον Στέλιο Χανταμπάκη, μετα τη χτεσινή του συνέντευξη στο Survivor Panorama.
«Δεν έχω προλάβει να συναντήσω παιδιά, αλλά εχουμε μιλήσει με μηνύματα με κάποιους, δεν έχω τα τηλέφωνα των παιδιών!» είπε και όταν ρωτήθηκε για τον Στέλιο Χανταμπάκη, απάντησε:
«Δεν κρατάω ποτέ κακία. Για κάποιον άνθρωπο έχει διαφορετική σημασία το τι μετράει για να τον κάνεις κολλητό ή κάτι παραπάνω στη ζωή σου, εννοείται ότι θα μιλήσουμε και θα ξαναβρεθούμε. Δεν ξέρεις ποτέ αν θα μπορούσα να γίνω κολλητή με τον Στέλιο. Με τον Σπαλιάρα ξεκινήσαμε με κόντρα, αλλά στο τέλος έμαθε και εκτιμά ο ένας τον άλλο, είναι πολύ καλό παιδί, με τα ελαττώματα που έχουμε όλοι!» είπε. Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου απαντά στον Στέλιο Χανταμπάκη! Τι λέει για τη σχέση της με τους παίκτες του Survivor!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου απαντά στον Στέλιο Χανταμπάκη! Τι λέει για τη σχέση της με τους παίκτες του Survivor! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet