Στο νέο βίντεο κλιπ των Ντέιβιντ Γκέτα και Τζάστιν Μπίμπερ θα δεις μόνο αγγέλους της Victoria's Secret (vid))

Σάββατο, Ιουνίου 10, 2017

Στο νέο βίντεο κλιπ των Ντέιβιντ Γκέτα και Τζάστιν Μπίμπερ θα δεις μόνο αγγέλους της Victoria's Secret (vid)) - Κεντρική Εικόνα
Μόλις την περασμένη Δευτέρα, ο Τζάστιν Μπίμπερ δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter έξι γυναικεία ονόματα, χωρίς επώνυμο και χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις. 

Όταν δημοσιεύθηκαν λίγο αργότερα τα πρώτα teasers της συνεργασίας του με τον Ντέιβιντ Γκέτα, οι περισσότεροι υποψιάστηκαν τί ακριβώς συμβαίνει.
Στο «2U» το τραγούδι που επισφραγίζει τη συνεργασία τους ο Μπίμπερ είναι κυριολεκτικά άφαντος, καθώς πρωταγωνιστούν μόνο άγγελοι της Victoria's Secret, μεταξύ των οποίων οι Έλσα Χοσκ, Τζάσμιν Τουκς και Σάρα Σαμπάιο.
«Ο Τζάστιν έχει τόσο μοναδική φωνή και τον σέβομαι τόσο το ταλέντο του όσο και τις επιλογές του. Τελευταία πήρε μερικά ρίσκα για να επανεφεύρει τον εαυτό του, με έναν τόσο φοβερά δημιουργικό τρόπο. 
Είμαι περήφανος που επιτέλους κάνω δίσκο μαζί του. Νομίζω πως το «2U» είναι ένας εκπληκτικός συνδυασμός συναισθηματικής ενέργειας και μιας τεράστιας μελωδίας με τολμηρούς ήχους», δήλωσε ο μουσικός παραγωγός και dj.
Δείτε το βίντεο:

Στο νέο βίντεο κλιπ των Ντέιβιντ Γκέτα και Τζάστιν Μπίμπερ θα δεις μόνο αγγέλους της Victoria's Secret (vid))
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Στο νέο βίντεο κλιπ των Ντέιβιντ Γκέτα και Τζάστιν Μπίμπερ θα δεις μόνο αγγέλους της Victoria's Secret (vid)) | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet