Στη Βαλαβάνη το μυαλό του: Σχολιάζουν την αποχώρηση της Σάρας και ο Ντάνος κάνει σύγκριση! (vid)

Τρίτη, Ιουνίου 27, 2017

evridiki-aggelo
Μετά την αποχώρηση της Σάρα από το Survivor, έχουν μείνει ελάχιστοι να αγωνίζονται και κάθε αποχώρηση αλλάζει τις ισορροπίες καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από τον ημιτελικό και τον τελικό.
Μετά το Συμβούλιο του Νησιού οι δυο ομάδες συζητούν για την απουσία της Σάρας Εσκενάζυ από την παραλία…
«Και η ίδια δεν είχε βλέψεις για τον τελικό, η αλήθεια είναι ότι το έλεγε, ότι εντάξει και να φύγω τώρα δεν έγινε κάτι» έλεγε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.
«Σίγουρα θα στεναχωρήθηκε, αλλά όταν συνειδητοποιήσει τι έκανε και πόσο μακριά έφτασε, θα καταλάβει ότι δεν υπάρχει λόγος», είπε ο Μισθοφόρος.
Στην δεύτερη καλύβα ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλώντας με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη για την αποχώρηση της Σάρας συνέκρινε τα δύο κορίτσια.
«Και οι δυο σας που φτάσατε ως εδώ ήταν μόνο του μια επιτυχία, έτσι; Η Σάρα για μένα ήταν αγωνίστρια και σαν παίκτρια, τώρα στη συμβίωση ποιος ξέρει τι έκανε. Ότι συνεχίζεις εσύ για μένα δεν είναι τυχαίο. Σίγουρα είσαι και ένα κλικ παραπάνω αγωνιστικά, αλλά όσον αφορά στη συμβίωση, νομίζω ότι εκεί πρέπει να υπερτερούσες.»


Στη Βαλαβάνη το μυαλό του: Σχολιάζουν την αποχώρηση της Σάρας και ο Ντάνος κάνει σύγκριση! (vid)
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Στη Βαλαβάνη το μυαλό του: Σχολιάζουν την αποχώρηση της Σάρας και ο Ντάνος κάνει σύγκριση! (vid) | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet