Βίντεο που σοκάρει: Η στιγμή του σεισμού στη Λέσβο! (Video)

Δευτέρα, Ιουνίου 12, 2017

Βίντεο που σοκάρει: Η στιγμή του σεισμού στη Λέσβο! (Video)
Το μέγεθος της έντασης του σεισμού που συνέβη Νότια της Μυτιλήνης αναδεικνύουν οι πρώτες εικόνες από το νησί της Λέσβου. Ο σεισμός μεγέθους 6.1 Ρίχτερ φαίνεται πως προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στη Πλωμάρι και τα γύρω χωριά. Το βίντεο που ακολουθεί από το facebook δείχνει παλιές κατοικίες να έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές.


Εικόνες και φωτογραφίες από το χωριό Βρίσα ανάρτησε από το πρώτο λεπτό στο facebook, ο χρήστης Αποστόλης ΠαρασκευόπουλοςΜεγάλες ζημίες προκάλεσε στο χωρίο Βρισά των περίπου 800 κατοίκων ο σεισμός. Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Στέλιος Πανσεληνάς, κάτοικος της Βρίσας, «εννιά στα δέκα σπίτια του χωριού είτε έχουν γκρεμιστεί είτε έχουν υποστεί μεγάλες ζημίες». Ωστόσο, όπως διευκρίνισε αυτό αφορά τα παλιά σπίτια του χωριού, καθώς τα νεότερα δεν έχουν τόσο σοβαρές ζημίες.
Όλα τα παλαιά κτίσματα έχουν πέσει, μόνο τα νέα έχουν διασωθεί
«Όλα τα παλαιά κτίσματα έχουν πέσει, μόνο τα νέα έχουν διασωθεί» ανέφερε ο κ. Πανσεληνάς, που σημείωσε ακόμη ότι αγνοείται μια γυναίκα η οποία εκείνη την ώρα κοιμόταν σε ένα από τα παλιά κτίσματα του χωριού. Επίσης ο κ. Πανσεληνάς δήλωσε ότι οι περίπου 800 κάτοικοι βρίσκονται εκτός χωριού, ενώ έχουν φτάσει στην περιοχή τέσσερα οχήματα της πυροσβεστικής και οχήματα της περιφέρειας Βορείου Αιγίου.
Εικόνες από ζημιές καταγράφονται όμως και στη Μυτιλήνη, όπως τις μεταδίδει η τοπική εφημερίδα emprosnet.gr.
 news247
Βίντεο που σοκάρει: Η στιγμή του σεισμού στη Λέσβο! (Video)
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Βίντεο που σοκάρει: Η στιγμή του σεισμού στη Λέσβο! (Video) | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet