Αντρια Βασιλείου: Ποια είναι η Ελληνοκύπρια αμαζόνα του «Wonder Woman»

Δευτέρα, Ιουνίου 12, 2017

Αντρια Βασιλείου: Ποια είναι η Ελληνοκύπρια αμαζόνα του «Wonder Woman» [εικόνες]
Η «Wonder Woman», μια από τις αναμενόμενες ταινίες της φετινής χρονιάς, μας συστήνει την ανθρωπίστρια, πριγκίπισσα των Αμαζόνων που πετάει το ταγιέρ της και ξεχύνεται στα χαρακώματα για να εξολοθρεύσει το κακό και να να σώσει τον κόσμο από τον όλεθρο.
Πολεμώντας δίπλα στους ανθρώπους, σε έναν πόλεμο χωρίς προηγούμενο, θα ανακαλύψει το εύρος των δυνάμεων της και μαζί το πεπρωμένο της.
Στην ταινία συμμετέχει η Ελληνοκύπρια, Αντρια Βασιλείου.
«Συνέχισε να ακολουθείς τα όνειρά σου και να δουλεύεις σκληρά». Αυτό είναι το μότο της.
Η πορεία της στο χώρο της υποκριτικής και του μόντελινγκ μετρά ήδη επιτυχίες και  οι προσπάθειες για να μπει στο χώρο του θεάματος έχουν ξεκινήσει από την εφηβεία της. Αξίζει να σημειωθεί ότι συμμετείχε στην ταινία  «The Dark Knight Rises» και αυτό αποτέλεσε διαβητήριο για την συνέχεια.
Η μητέρα της ήταν ένθερμη υποστηρίκτριά της στην προσπάθειά της. Σπούδασε στο Λονδίνο αποφοιτώντας από το Πανεπιστήμιο του Plymouth.
Με γνώσεις ξιφασκίας, τοξοβολίας και ιππασίας δεν ήταν δύσκολο να πάρει το ρόλο στην ταινία «Wonder Woman». Mιλά αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και ισπανικά. Ενα κορίτσι που φαίνεται ότι θα μας απασχολήσει στο μέλλον...


Αντρια Βασιλείου: Ποια είναι η Ελληνοκύπρια αμαζόνα του «Wonder Woman»
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Αντρια Βασιλείου: Ποια είναι η Ελληνοκύπρια αμαζόνα του «Wonder Woman» | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet