Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Παρασκευή, Ιουλίου 07, 2017

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Σκούπα και φαράσι!


ΚΡΙΟΣ ♈


Γενικά
Επαφές και συναντήσεις με πρεσβύτερους, που διαθέτουν την πείρα και τις γνώσεις που χρειάζεσαι μπορεί να σε ωφελήσουν. Επιπλέον, όμως, με το τετράγωνο Δήμητρας-Χείρωνα φαίνεται πως κάποιοι γνωστοί ή συγγενείς παρεμβαίνουν μάλλον εκβιαστικά στην ζωή σου, ποντάροντας στις συναισθηματικές αδυναμίες σου, με κίνδυνο να περιπέσεις σε αντιφάσεις ή παλινδρομήσεις. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο σε ωθεί να ασχοληθείς με δουλειές του σπιτιού, τακτοποιώντας όσες εκκρεμότητες υπάρχουν.
Ερωτικά
Η ενασχόληση σου με άλλες υποθέσεις δεν σου δίνει τον χρόνο που χρειάζεσαι για τα προσωπικά σου και το πιθανότερο είναι να αρκεστείς στα θετικά σχόλια και τα «αδιόρατα» φλερτ που σου στέλνει η Αφροδίτη στους Διδύμους. Αν πάντως ταξιδέψεις θα έχεις τα «τυχερά» σου!

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Οικονομικά αλλά και κοινωνικά θέματα απορροφούν μεγάλο μέρος του χρόνου σου, τελικά όμως μπορεί να επωφεληθείς από κάποιες εξελίξεις, ιδιαίτερα σε σχέση με παλιές υποθέσεις που βρίσκουν πλέον τον δρόμο τους. Επιπλέον, το τετράγωνο Δήμητρας-Χείρωνα σε καλεί να υιοθετήσεις και να εφαρμόσεις κάποιες κλασικές αξίες και παραδοσιακές «συνταγές» επίλυσης προβλημάτων. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο σε ωθεί να το… ρίξεις στην μελέτη, ίσως μάλιστα καταφέρεις να μάθεις πράγματα που θα σε εντυπωσιάσουν!
Ερωτικά
Είναι από τις φορές που το «για πάντα δικός/η σου», αποκτά νόημα και ουσία. Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι πραγματικά για μια σχέση τέτοιου τύπου, δεν έχεις παρά να αφεθείς σε αυτό που σου συμβαίνει. Αν πάλι όχι, τότε μπορείς να αρκεστείς σε μια ρομαντική περιπέτεια! 

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Το τετράγωνο Δήμητρας-Χείρωνα σε ωθεί να φροντίσεις το σπίτι σου αλλά και να ξαναθυμηθείς τον… παλιό καλό σου εαυτό! Μπορεί βέβαια με αυτήν την «βουτιά» στο παρελθόν σου να ανασύρεις και πράγματα που σε πλήγωσαν, σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να «σε πάρει από κάτω». Αντίθετα, οι συνειδητοποιήσεις σου θα συμβάλλουν στην οριστική απελευθέρωσή σου από εξαρτήσεις και «φαντάσματα». Παράλληλα, με τον Άρη στον Καρκίνο οφείλεις να… αντισταθείς στην καταναλωτική σου «μανία»!
Ερωτικά
Όχι πώς δεν θα… εξαντλήσεις την «εγκεφαλική» σου προσέγγιση, φαίνεται όμως ότι κάποιος/α προσπαθεί να «σπάσει» τους κώδικες συμπεριφοράς και τις συναισθηματικές άμυνές σου κι ίσως είναι μια ευκαιρία για να ανοίξεις την καρδιά σου, χωρίς να προτάσσεις το αδέσμευτο του χαρακτήρα σου. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε θέλει «ετοιμοπόλεμο/η», αφού μπορεί να αντιμετωπίσεις ανταγωνισμούς κι… εγωισμούς που θα δυσκολέψουν το έργο σου. Παράλληλα, ένα επαγγελματικό μυστικό ή γενικότερα κάτι «θαμμένο» βγαίνει στην επιφάνεια, με συνέπεια να αναστατωθείς, αφού… αλλιώς τα νόμιζες κι αλλιώς είναι. Από την άλλη πλευρά όμως, το τετράγωνο Δήμητρας-Χείρωνα μπορεί να συμβάλλει θετικά στις πνευματικές αναζητήσεις σου, αρκεί να «μπολιάσεις» το σήμερα με γνώσεις και αξίες του παρελθόντος, που διατηρούν ακόμη την λάμψη τους.
Ερωτικά
Συναισθηματικές «φουρτούνες» και έντονες συγκινήσεις μπορεί να σε πάνε από τους «επτά ουρανούς» στα «πατώματα» αλλά κάτι τέτοιο δεν πρέπει να σε τρομάζει. Ίσα-ίσα θα έχεις την ευκαιρία να διαπιστώσεις ότι τα όρια σου δεν φτάνουν μόνον μέχρι εκεί που νόμιζες!

ΛΕΩΝ ♌


Γενικά
Από την μια πλευρά θα δικαιωθείς για κάποιες «συντηρητικές» ή παραδοσιακές επιλογές σου, από την άλλη όμως θα σου είναι… κομματάκι δύσκολο να διαχειριστείς έντονα φορτισμένες καταστάσεις στην «αυλή» σου. Επιπλέον, το τετράγωνο Δήμητρας-Χείρωνα μπορεί να αναβιώσει φιλίες και ενδιαφέροντα του παρελθόντος, βγάζοντας στην… φόρα και κάποιες κρυφές πτυχές τους! Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο σε καλεί να μην υπερβείς τις αντοχές σου, γιατί μπορεί να υπάρξουν συνέπειες στην υγεία σου.
Ερωτικά
Η ζεστή αγκαλιά σου είναι το ουσιαστικότερο «όπλο» σου στην «μάχη» των σχέσεων, με δεδομένο όμως την μεγαλοψυχία σου, φρόντισε τουλάχιστον να την προσφέρεις εκεί που πραγματικά αξίζει κι όχι «όπου κι όπου»! Άλλο πράγμα ο έρωτας κι άλλο η συμπόνια…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Το τετράγωνο Δήμητρας-Χείρωνα σε καλεί να διευθετήσεις κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα, έστω κι αν χρειαστεί να «ξύσεις πληγές». Από την άλλη πλευρά όμως έχεις να ωφεληθείς πολλά από πρότερες προσπάθειες σου, αφού το «έτοιμο υλικό» που βρίσκεται στην διάθεση σου αρκεί για να κάνεις την διαφορά. Επιπλέον, ίσως αναβιώσει μια συνεργασία. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο ενδέχεται να προκαλέσει έριδες και ανταγωνισμούς στο φιλικό σου περιβάλλον.
Ερωτικά
Ίσως να βρεθείς σε αμηχανία από την πολύ «θερμή» αντίδραση ενός προσώπου που ενδιαφέρεται για σένα αλλά συνάμα έχει κι έναν ευαίσθητο ψυχικό κόσμο. Και σε μια τέτοια περίπτωση, η συνήθως «ρεαλιστική» προσέγγισή σου μπορεί να φέρει αποτέλεσμα μόνον σε επικοινωνιακό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Το τετράγωνο Δήμητρας-Χείρωνα αυξάνει την ευαισθησία σου απέναντι στον πόνο των άλλων και σε ωθεί να αναλάβεις βοηθητικές πρωτοβουλίες. Επιπλέον όμως σε καλεί να επανεκκινήσεις έναν κύκλο σπουδών ή να ασχοληθείς με μια νομική υπόθεση, υπό το φως κάποιων νέων στοιχείων που προέκυψαν. Παράλληλα, με τον Άρη στον 10ο φυσικό «οίκο» σου, είναι λογικό να υπάρξουν και κάποιες έντονες διαφωνίες ή τριβές στα επαγγελματικά σου, που θα σου δώσουν το έναυσμα για να πάρεις τις αποφάσεις σου.
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο που κινείται στο ευρύτερο περιβάλλον σου μπορεί να εκφράσει τον… κρυφό καημό του για σένα, κάτι που σε πρώτη φάση μπορεί να σε αιφνιδιάσει αλλά τελικά ίσως να εξελιχθεί σε μια πολύ «ζεστή» σχέση. Να θυμάσαι πάντως ότι βρίσκεσαι σε καθεστώς συναισθηματικής αστάθειας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Το τετράγωνο Δήμητρας-Χείρωνα σε καλεί να επικεντρωθείς σε ένα οικονομικό ή περιουσιακό θέμα, διερευνώντας κάθε πτυχή του. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να επανεξετάσεις την πολιτική σου σε σχέση με μια υπόθεση που στο παρελθόν δεν εξελίχθηκε σύμφωνα με τις επιθυμίες σου αλλά τώρα δείχνει σημάδια προόδου. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο σε καλεί να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο και να υπερασπίσεις τις απόψεις σου, ας μην το κάνεις όμως με έναν τρόπο που θα δημιουργήσει έναν φαύλο κύκλο αντεγκλήσεων.
Ερωτικά
Η τάση σου είναι «να τα παίξεις όλα για όλα» και να αφεθείς σε μια αγκαλιά που σε συγκινεί και πιστεύεις ότι μπορεί να σου προσφέρει τα πάντα. Αυτό ωστόσο μπορεί να εκληφθεί ως μια «εκμεταλλεύσιμη» αδυναμία σου, ίσως μάλιστα να υπάρξουν και παρασκηνιακές μεθοδεύσεις σε βάρος σου. 

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Το τετράγωνο Δήμητρας-Χείρωνα μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος, δίνοντας σου μια δεύτερη ευκαιρία για να διορθώσεις οτιδήποτε δεν πήγε καλά. Επιπλέον, είναι πιθανό να αναβιώσει μια συνεργασία ή να συναντηθείς με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό και σας συνδέουν κοινές εμπειρίες. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνοενδέχεται να σου δημιουργήσει κάποιες έντονες επιθυμίες, που μάλιστα θα «πρέπει» να ικανοποιηθούν άμεσα, κάτι που… απαιτεί να εξασφαλίσεις ένα έξτρα εισόδημα!
Ερωτικά
Ειδήσεις και μηνύματα σου δημιουργούν αμφίσημα συναισθήματα, αφού δεν ξέρεις από πού να… αρχίσεις και που να τελειώσεις! Σε κάθε περίπτωση όμως μπορεί να κερδίσεις μια ζεστή όσο και δυνατή αγκαλιά, που μέσα από την «παλιομοδίτικη» υφή της μπορεί να σου προσφέρει υψηλές ερωτικές συγκινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Η ουσία είναι πως όταν το παρόν δείχνει αδιέξοδο, τότε το παρελθόν μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης αλλά και να σου προσφέρει κάποιες έτοιμες ή δοκιμασμένες λύσεις. Επιπλέον, το τετράγωνο Δήμητρας-Χείρωνα σε καλεί να αξιοποιήσεις τις διαθέσιμες «εφεδρείες» στην δουλειά σου, είτε πρόκειται για αποθηκευμένο εξοπλισμό, είτε για πρόσωπα που σου έχουν «σταθεί» στο παρελθόν. Παράλληλα, ο Άρης απέναντί σου σε θέλει σε θέση μάχης στα πλαίσια ενός υγιούς ή… όχι ανταγωνισμού!
Ερωτικά
Μια… συμπαντική συνωμοσία συντελείται στον χώρο της δουλειάς σου και δεν αποκλείεται να οδηγηθείς στην αναβίωση μιας σχέσης του παρελθόντος ή τουλάχιστον σε μια προσπάθεια επανασύνδεσης. Φαίνεται όμως ότι για την ώρα λείπουν τα εχέγγυα σταθερότητας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά


Φαίνεται πως βρίσκεσαι εν μέσω έντονης συναισθηματικής φόρτισης, καλό είναι ωστόσο να μην εγκλωβιστείς σε «πνιγηρές» καταστάσεις, ούτε βέβαια να «κυλήσεις» σε… αμαρτίες του παρελθόντος! Αντίθετα, το τετράγωνο Δήμητρας-Χείρωνα μπορεί να γίνει το «διαβατήριο» σου για μια δημιουργική διερεύνηση και αναβίωση κάποιων κλασικών όσο και ανεκτίμητων αξιών. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο σε ωθεί να τακτοποιήσεις άμεσα και γρήγορα μια σειρά από εργασίες της καθημερινότητας, πριν σε προλάβουν οι εξελίξεις.
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας μπορεί να σου προσφέρει την ψυχική ηρεμία και την ασφάλεια που ζητάς, είτε μέσα από μια πιο στενή σχέση, είτε ως φίλος/η. Από την πλευρά του/της οι προθέσεις είναι δεδομένες και μένει σε σένα το να αποφασίσεις. 

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Το ενδιαφέρον σου φαίνεται να εστιάζεται σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου, αφού είναι πολλά εκείνα που πρέπει να διορθωθούν. Ενδέχεται όμως να ανακαλύψεις και κάτι πολύτιμο, ύστερα από μια έρευνα ή ανασκόπηση των πεπραγμένων σου. Επιπλέον, το τετράγωνο Δήμητρας-Χείρωνα θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις τα «πως» και τα «γιατί» μιας παλιάς υπόθεσής σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνοσου ζητά να ζήσεις έντονα κάθε στιγμή ή να αφοσιωθείς ολόψυχα σε ένα ενδιαφέρον σου.
Ερωτικά
Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να «κτίσεις» μια ερωτική φωλιά, «παρασύροντας» εκεί το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει! Αν όμως είσαι εσύ ο/η «επισκέπτης» και δεν επιθυμείς κάτι περισσότερο, ίσως να βρεθείς σε δύσκολη θέση εξ αιτίας των έντονων πιέσεων που θα δεχθείς!
astrology.gr

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 8 Ιουλίου 2017
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 8 Ιουλίου 2017 | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet