Μετακομίζουν με… άδεια τσέπη Μενεγάκη-Παντζόπουλος: Βαρέθηκαν τα Μελίσσια και πάνε…

Παρασκευή, Ιουλίου 07, 2017

Πού μετακομίζουν Μενεγάκη-Παντζόπουλος;
Η Ελένη Μενεγάκη εδώ και αρκετά χρόνια ζει με την οικογένειά της στα βόρεια προάστια της Αττικής και συγκεκριμένα στα Μελίσσια.
Η ξανθιά παρουσιάστρια έχει επιλέξει να βρίσκεται κοντά στη δουλειά της, παρά τις συχνές σκέψεις της να μετακομίσει στην άλλη άκρη της Αθήνας και προς τη μεριά της παραλιακής.
Συζητώντας με τους συνεργάτες της για τα παράλια της Αττικής, η Ελένη Μενεγάκηαναφέρθηκε στις σκέψεις που έκανε πρόσφατα να μετακομίσει μαζί με την οικογένειά της.
«Λέω καμία φορά, «Μωρέ δεν ξαναφεύγουμε να πάμε κάτω;» Αλλά έχω από πίσω έχω άλλους τέσσερις. Ο ένας λέει, «Έχω την παρέα μου, ο άλλος λέει «Έχω το σχολείο», ο άλλος λέει,
«Αααα… δεν μας ξεβολεύεις από εδώ με τίποτα, εδώ πέρα θα μείνουμε». Και κάθομαι εγώ μαγκούφα και λέω «Εμείς άραγε οι δυο, πότε λες να κατέβουμε παραλία που μας αρέσει» είπε η Ελένη Μενεγάκη αναφερόμενη στον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της.
Μετακομίζουν με… άδεια τσέπη Μενεγάκη-Παντζόπουλος: Βαρέθηκαν τα Μελίσσια και πάνε…
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Μετακομίζουν με… άδεια τσέπη Μενεγάκη-Παντζόπουλος: Βαρέθηκαν τα Μελίσσια και πάνε… | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet