Κύμη: Αγωνία για τον αρραβωνιαστικό της αδικοχαμένης Κατερίνας – Παραμένει σε ιδιωτικό νοσοκομείο

Πέμπτη, Ιουλίου 27, 2017

Κύμη: Αγωνία για τον αρραβωνιαστικό της αδικοχαμένης Κατερίνας – Παραμένει σε ιδιωτικό νοσοκομείο

Ο Χρήστος Καραβάς μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Χαλκίδας και από εκεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας. Η 26χρονη Κατερίνα Χαραμαρά είχε μετακομίσει στη Κύμη για να είναι μαζί με τον αρραβωνιαστικό της…

Σταθερή κρίνεται η κατάσταση της υγείας του Χρήστου Καραβά που οδηγούσε το μοιραίο τζιπ, το «μαύρο» πρωινό του Σαββάτου (22-07-2017), το οποίο για άγνωστο λόγο εως τώρα, εξετράπη της πορείας του στο παραλιακό δρόμο της Κύμης και ανετράπη εκτός δρόμου, με αποτέλεσμα το όχημα να πέσει στην ακτή της θάλασσας και να χάσουν την ζωή τους τα τρία ατόμα που κάθονταν στα πίσω καθίσματα.
Η 26χρονη Κατερίνα Χαραμαρά, ο 30χρονος Γιάννη Κατσής και ο 38χρονος Τάκης Καρατζής. Από θαύμα σώθηκε και είναι σε καλή κατάσταση ο συνοδηγός Δημήτρης Δελούδης, ηλικίας 31 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 31χρονος αρραβωνιαστικός της αδικοχαμένης Κατερίνας Χαραμάρα, νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο «Metropolitan».
Ο Χρήστος Καραβάς που διατηρεί το ξενοδοχείο «Αρχοντικό Κύμης» μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, ωστόσο με ευθύνη της οικογένειας του, μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο «Metropolitan», όπου σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σταθερή αλλά βρίσκεται σε συνεχή παρακολούθηση από τους γιατρούς.
Στο νοσοκομείο Χαλκίδας βρέθηκε από την πρώτη στιγμή και ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Κώστας Μαρκόπουλος. Η 26χρονη Κατερίνα Χαραμαρά είχε μετακομίσει στη Κύμη για να είναι μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, Χρήστο Καραβά, με τον οποίο ετοιμαζόταν να παντρευτεί σύντομα.
Κύμη: Αγωνία για τον αρραβωνιαστικό της αδικοχαμένης Κατερίνας – Παραμένει σε ιδιωτικό νοσοκομείο
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Κύμη: Αγωνία για τον αρραβωνιαστικό της αδικοχαμένης Κατερίνας – Παραμένει σε ιδιωτικό νοσοκομείο | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet