Δείτε την πανέμορφη σύζυγο του Κώστα Χαρδαβέλλα [φωτο]

Παρασκευή, Ιουλίου 07, 2017

Ποια η πανέμορφη σύζυγος του Κώστα Χαρδαβέλλα;
Πριν χρόνια ο Κώστας Χαρδαβέλλας αποτελούσε έναν από τους πιο ωραίους άντρες που βλέπαμε στην τηλεοπτική μας οθόνη.
Όχι βέβαια ότι τώρα δεν είναι αλλά τα χρόνια περνάνε η ομορφιά φεύγει και η γοητεία μένει.
Γι αυτό άλλωστε και επέλεξε μια τόσο όμορφη γυναίκα δίπλα του.
Μάλιστα ο Κώστας Χαρδαβέλλας μπορεί να μη μιλά συχνά για την προσωπική του ζωή, αλλά τον Φεβρουάριο είχε εξομολογηθεί για την σύζυγό του Μαρία Παναγοπούλου στο περιοδικό People:
«Αν δεν υπήρχε η γυναίκα μου στη ζωή μου, θα ήμουν στη φυλακή, με την έννοια πως είμαι ένας πολύ χύμα τύπος. Όταν έμενα μόνος μου στο Λυκαβηττό, είχαν έρθει δυο τρεις φορές να με συλλάβουν για χρέη από απλήρωτες κλήσεις στην εφορία! Η Μαρία έβαλε τις υποχρεώσεις μου σε μια τάξη και παράλληλα με βοηθάει και με τη δουλειά μου».
Μιλάει για εκείνη με ιδιαίτερη τρυφερότητα, ενώ στο παρελθόν έχει δηλώσει πως είναι ο φύλακας άγγελός του. Γνωρίστηκαν το 1992, όταν εκείνη πήγε στην εφημερίδα Τα Νέα.
«Μου την έστειλε ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, καθώς ήταν φίλος με τον πατέρα της. Ήταν τελειόφοιτη της Παντείου, στο τμήμα κοινωνιολογίας, αλλά ήθελε να γίνει δημοσιογράφος. Την πήρα μαζί μου στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Δεν υπήρχε τίποτε το ερωτικό ανάμεσά μας, καθώς ήμουν της άποψης πως δεν είναι καλό να δημιουργούνται σχέσεις στη δουλειά.
Κάποιο βράδυ, που με κάλεσε η Άννα Νταλάρα σε μια συναυλία του Γιώργου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, γνωρίζοντας πως η Μαρία μένει στον Πειραιά και της αρέσει ο Νταλάρας, την πήρα τηλέφωνο και πήγαμε μαζί. Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. Γνωριστήκαμε το Μάρτιο και παντρευτήκαμε το Σεπτέμβριο.»
Και για την δύσκολη στιγμή που αρρώστησε είχε μιλήσει για το πόσο του στάθηκε: «Όταν τυχαίνει κάτι δύσκολο, αναπάντεχο και ξαφνικά σε βρίσκει το μεγάλο κακό, πρέπει να λειτουργήσει η ψυχή σου ώστε να σε βοηθήσει να το ξεπεράσεις.
Αν παραδώσεις τα όπλα, είναι πολύ πιθανό να σε κερδίσει η αρρώστια. Ένα ποσοστό 50% που ζω το οφείλω στην ψυχή μου, που είπε μέσα της πως αυτό το στοίχημα θα το κερδίσει. Η Μαρία μού στάθηκε πάρα πολύ και θα την ευγνωμονώ για πάντα. Το αντιμετώπισε ψύχραιμα, δεν πανικοβλήθηκε και με βοήθησε ώστε να κάνω αυτά που έπρεπε για να το αντιμετωπίσω».
Mαζί έχουν αποχτήσει έναν γιο, τον Κωνσταντίνο και ο γάμος τους είχε γίνει μητρόπολη, με καλεσμένους από τον πολιτικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας και κουμπάρο τον Γιώργο Γεννηματά.
Δείτε την πανέμορφη σύζυγο του Κώστα Χαρδαβέλλα [φωτο]
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Δείτε την πανέμορφη σύζυγο του Κώστα Χαρδαβέλλα [φωτο] | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet