Χρησιμοποιείς για μικρές μετακινήσεις το αυτοκίνητό σου; Σου έχουμε ευχάριστα νέα
Eίσαι γυναίκα και ξέρουμε πως θες να πληρώνεις όσα λιγότερα χρήματα γίνεται για το αυτοκίνητό σου, ώστε να τα διαθέσεις για πράγματα πιο …γυναικεία. Αν είσαι από αυτές που χρησιμοποιείς λίγο το αυτοκίνητο, μόνο για τις απαραίτητες μετακινήσεις τότε σου έχουμε καλά νέα. 
Ο νέος τρόπος ασφάλισης αυτοκινήτουBuy The Mile από την Anytime είναι ιδιαίτερα διαδεδομένος στο εξωτερικό και δίκαιος αφού πληρώνεις ανάλογα με τα χιλιόμετρα που διανύεις.
Η συγκεκριμένη ασφάλιση, βασίζεται στη συχνότητα χρήσης του αυτοκινήτου. Αν δηλαδή χρησιμοποιείς το αυτοκίνητό σου μόνο για καθημερινά ψώνια, ή περιορίζεις τις μετακινήσεις σου μόνος στη μεταφορά των παιδιών στο σχολείο, τότε είναι πιο δίκαιο να πληρώνεις λιγότερα ασφάλιστρα, από κάποιον που χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο ακόμα και για το περίπτερο.
Συγκεκριμένα όλα τα προγράμματα Buy The Mile ξεκινάνε από 3.000 χιλιόμετρα το χρόνο και μπορείς όποτε χρειαστεί να αποκτήσεις επιπλέον 2.000 χιλιόμετρα με €20.
Με 3 πρωτοποριακά προγράμματα ασφάλισης που λανσάρει στην Ελλάδα η Anytime, μπορείς να επιλέξεις εκείνο που πραγματικά καλύπτει τις προσωπικές του ανάγκες, βάσει των χιλιομέτρων που διανύεις σε ετήσια βάση.
Το Basic Buy The Mile 3.000: Η ιδανική λύση για εσένα που επιθυμείς την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, με φροντίδα ατυχήματος.
Το Economic Buy The Mile 3.000: Σχεδιάστηκε για εσένα που θέλεις την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, σε συνδυασμό με την κάλυψη της πλήρους Οδικής Βοήθειας.
To Value Buy The Mile 3.000: Η ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε εσένα που ζητάς την απόλυτη ασφαλιστική προστασία από κινδύνους όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες, κ.λπ.
Απαραίτητη προϋπόθεση για να ασφαλίσεις το αυτοκίνητό σου είναι η ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας του οχήματος να είναι από το 2000 και έπειτα.
Η προϋπόθεση αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι θα πρέπει να τοποθετήσεις στο αυτοκίνητό σου μια τηλεματική συσκευή OBD (On Board Diagnostics), για τον υπολογισμό των χιλιομέτρων
Η συσκευή έχει ενσωματωμένο GPS (σύστημα εντοπισμού γεωγραφικής θέσης) και καταγράφει τον χρόνο έναρξης και λήξης κάθε διαδρομής, καθώς και στοιχεία γεωγραφικής θέσης που χρησιμοποιούνται για τον υπολογισμό των χιλιομέτρων.
Ωστόσο, να επισημάνουμε ότι τα στοιχεία γεωγραφικής θέσης δε διατηρούνται και διαγράφονται άμεσα, αμέσως μετά τον υπολογισμό των διανυθέντων χιλιομέτρων.
Φυσικά, για τα χιλιόμετρα που διανύεις μπορείς να έχεις καθημερινή ενημερώσει, κατεβάζοντας το Buy The Mile app στο κινητό, αλλά ακόμα και αν ξεχάσεις να μπεις στην εφαρμογή η Anytime σε ενημερώνει αυτόματα με sms ή με e-mail όταν έχεις διανύσει το 80% των χιλιομέτρων σου και όταν έχεις φτάσει το 95% των χιλιομέτρων.