Ραγίζει καρδιές το συγκινητικό μήνυμα της Μαρίας Μενούνος για τον όγκο στον εγκέφαλο! Η φωτογραφία που προκάλεσε ρίγη…

Τρίτη, Ιουλίου 04, 2017

Την ώρα που η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος συμπαραστεκόταν στη μητέρα της Λίτσα Μενούνος, η οποία βρίσκεται στο τέταρτο στάδιο του καρκίνου στον εγκέφαλο, η ίδια διαγνώστηκε με καλοήθη όγκο, επίσης στον εγκέφαλο, σε μέγεθος μπάλας του γκολφ.

Η μαγνητική αποκάλυψε ότι είχε μηνιγγίωμα το οποίο πίεζε τα νεύρα του προσώπου της. Με τη βοήθεια του αρραβωνιαστικού της, Keven Undergaro, επισκέφθηκε νευροχειρουργό και υποβλήθηκε σε επτάωρη επέμβαση την ημέρα των γενεθλίων της, στα 39 της χρόνια. 

Το 99,9% του όγκου αφαιρέθηκε, οι γιατροί ωστόσο θεωρούν ότι υπάρχουν 6-7% πιθανότητες να επανεμφανιστεί. Η Μαρία Μενούνος βγήκε μετά από εξαήμερη νοσηλεία και περνάει χρόνο με τη μητέρα της, ο καρκίνος της οποίας χαρακτηρίζεται σταθερός.
Στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία με την μητέρα της συνοδευόμενη από ένα μήνυμα που πραγματικά ραγίζει καρδιές.
«Πρώτα από όλα θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τις καλές ευχές, τις προσευχές και την υποστήριξή σας. Ήταν μια τρελή εποχή εδώ στο σπίτι μας. Θέλω όλοι να γνωρίζετε ότι είμαι καλά! Πραγματικά αναρρώνω καλά και θα είμαι ακόμα καλύτερα σύντομα. 

Ευτυχώς δεν χρειάζομαι περαιτέρω θεραπείες, αλλά δεν μπορώ να πω το ίδιο και για την μητέρα μου. Γι’ αυτό σας παρακαλώ να προσεύχεστε για εκείνην. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω το @people που μου δίνει την ευκαιρία να μοιραστώ την ιστορία μου μαζί σας @juliejordanc & @mrjesscagle. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. 

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους στην @cedarssinai όλοι τους ήταν φανταστικοί. Οι περισσότεροι άνθρωποι βιάζονται να βγουν από το νοσοκομείο και να πάνε στο σπίτι. Δεν μου έχουν φερθεί ποτέ πιο ευγενικά. Έκλαιγα σαν μικρό παιδί όταν έπρεπε να πω αντίο στις υπέροχες νοσοκόμες οι οποίες με φρόντισαν τόσο καλά. 

Ο θεός να ευλογεί τις νοσοκόμες. Έχω επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσω τον γιατρό dr. black και τον dr.Chu που πραγματοποίησαν ένα εξαιρετικό χειρουργείο και μου χάρισαν το καλύτερο δώρο γενεθλίων , την υγεία. Τέλος, ο θεός με έχει ευλογήσει με τόσους πολλούς τρόπους αλλά αυτό και αν ήταν ευλογία! 

Άκουσα τι σημαίνω για τους φίλους μου και την οικογένειά μου και ήταν τόσο συγκινητικό για μένα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υπέροχους φίλους μου, την οικογένειά μου αλλά ακόμα και τους ξένους ανθρώπους που έδειξαν σε εμένα και την οικογένειά μου την καλοσύνη τους. @alyssawallerce σε ευχαριστώ που ήσουν δίπλα μου σε κάθε βήμα. 

Δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς εσένα. @iamjoegear και εσένα επίσης! Και την @undergaro την καλύτερη νοσοκόμα του κόσμου. Δεν άφησες ποτέ το νοσοκομείο και κοιμόσουν δίπλα στο πλευρό μου. 

Είσαι τα πάντα για μένα και σου είμαι ευγνώμων. Εσύ και ο μπαμπάς ήσασταν πραγματικά υπέροχοι για την μαμά και για μένα. Και οι δύο είστε η έμπνευσή μου. Ποτέ δεν ήμουν πιο ενθουσιασμένη για την ζωή. Βλέπω τόσα πολλά τόσο καθαρά. Θα μοιραστώ και άλλα μαζί σας σύντομα. ΧΟ»
via
Ραγίζει καρδιές το συγκινητικό μήνυμα της Μαρίας Μενούνος για τον όγκο στον εγκέφαλο! Η φωτογραφία που προκάλεσε ρίγη…
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Ραγίζει καρδιές το συγκινητικό μήνυμα της Μαρίας Μενούνος για τον όγκο στον εγκέφαλο! Η φωτογραφία που προκάλεσε ρίγη… | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet