Κι όμως! Υπάρχουν άνδρες που πιστεύουν στον έρωτα με την πρώτη ματιά

Δευτέρα, Ιουλίου 03, 2017

Κι όμως! Υπάρχουν άνδρες που πιστεύουν στον έρωτα με την πρώτη ματιά

Πόσες φορές έχεις σκεφτεί ότι οι σύγχρονες σχέσεις στην εποχή του ίντερνετ και των γρήγορων γνωριμιών δεν έχουν το ρομαντισμό παλαιότερων εποχών;

Πόσο συχνά αναρωτιέσαι αν υπάρχει έρωτας με την πρώτη ματιά ή αν για όλες τις φαντασιώσεις σου ευθύνονται τα βιβλία και οι ταινίες;

Όπως αποδεικνύεται, οι άνδρες πιστεύουν ακόμα στον έρωτα με την πρώτη ματιά και μάλιστα περισσότερο από τις γυναίκες. Σύμφωνα με ένα poll που δημιούργησε το site γνωριμιών Elite Singles, μόνο το 61% των γυναικών πιστεύουν στον έρωτα με την πρώτη ματιά, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό των ανδρών ανήλθε σε 72%! 
Αναλυτικότερα, στις γυναίκες ηλικιών μεταξύ 18-29 το ποσοστό ανήλθε στο 90% ενώ σε εκείνες μεταξύ 30 και 39 ετών ο δείκτης έφτασε μόνο στο 56% αναδεικνύοντάς τες την πιο κυνική ηλικιακή ομάδα. 
Όπως φαίνεται, οι γυναίκες είναι περισσότερο αισιόδοξες σχετικά με τον έρωτα στις νεότερες ηλικίες σε σχέση με τους άνδρες, αλλά αυτή η ισορροπία αλλάζει δραματικά με την πάροδο των χρόνων. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει είτε ότι οι γυναίκες προβληματίζονται περισσότερο για το ζήτημα μεγαλώνοντας, είτε ότι απλώς οι σημερινοί millennials είναι περισσότερο αισιόδοξοι από τις άλλες γενιές. 
Πάντως, η ψυχολόγος του site Salama Marine, υποστηρίζει ότι ο έρωτας με την πρώτη ματιά θα σου συμβεί όταν δεν το περιμένεις. "Όταν δεν ψάχνεις καθόλου για σύντροφο και έχεις αφοσιωθεί στη ζωή σου, τότε θα τον συναντήσεις", λέει. 
Οπότε, ενδεχομένως να πρέπει να ξανασκεφτείς το διάσημο ρητό "τα καλύτερα έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις". 
Πηγή: madamefigaro
Κι όμως! Υπάρχουν άνδρες που πιστεύουν στον έρωτα με την πρώτη ματιά
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Κι όμως! Υπάρχουν άνδρες που πιστεύουν στον έρωτα με την πρώτη ματιά | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet