Είναι γεγονός το πρώτο διεθνές κέντρο τεχνητής νοημοσύνης

Πέμπτη, Ιουλίου 13, 2017

Είναι γεγονός το πρώτο διεθνές κέντρο τεχνητής νοημοσύνης
Η τεχνητή νοημοσύνη αναπτύσσεται συνεχώς και,όπως έχουν προειδοποιήσει επιστήμονες, τείνει να αναλάβει τα ηνία σε πολλούς τομείς ακόμα και στην διοίκηση κρατών.

Σε αυτή την κατεύθυνση, η startup εταιρία DeepMind, κάτω από την στενή καθοδήγηση και συνεργασία με την μητέρα εταιρία Google, εγκαινίασε το πρώτο διεθνές γραφείο ανάπτυξης τ
εχνητής νοημοσύνης στο Edmonton του Καναδά.

Η περιοχή της εγκατάστασης δεν ήταν τυχαία επιλογή, αφού τα καινούρια γραφεία απέχουν μόνο λίγη ώρα από το πανεπιστήμιο της Alberta, με το οποίο συνεργάζεται η DeepMind.

Όπως μεταδίδεται, η εταιρία αποτελεί μέγα χορηγό του πανεπιστημίου, αφού τους έχει βοηθήσει στο στήσιμο ενός εργαστηρίου με θέμα το «Machine Learning».

Επιπλέον, πολλοί απόφοιτοι του πανεπιστημίου έχουν προσληφθεί από την DeepMind σε στελεχιακές θέσεις, προκειμένου να συμβάλλουν στην προώθηση της τεχνητής νοημοσύνης.

Ο υπεύθυνος για την ανάπτυξη της τεχνολογίας «Deep reinforcement learning», Dr.Sutton, δήλωσε:

«Το πανεπιστήμιο της Alberta είναι ο παγκόσμιος ακαδημαϊκός πρωτοπόρος στο τομέα του reinforcement learning».

O Dr. Sutton μαζί με τους συνεργάτες του Michael Bowling και Patrick Pilarski είναι οι πρώτοι ερευνητές της ομάδας του γραφείου της DeepMind, του πρώτου διεθνούς γραφείου ανάπτυξης τεχνητής νοημοσύνης.
Είναι γεγονός το πρώτο διεθνές κέντρο τεχνητής νοημοσύνης
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Είναι γεγονός το πρώτο διεθνές κέντρο τεχνητής νοημοσύνης | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet