Απίστευτη πρόκληση: Δείτε πώς πήγε η κόρη του Νταλάρα στο Ηρώδειο. Σάλος [φωτο]

Παρασκευή, Ιουλίου 07, 2017

Πώς εμφανίστηκε η κόρη του Γιώργου Νταλάρα στο Ηρώδειο και προκάλεσε σάλο;
Το είδαμε κι αυτό… Η Γεωργιάννα Νταλάρα που μάλλον ζει στον δικό της κόσμο βρέθηκε στο Ηρώδειο, συνοδευόμενη από τη Φιλιππινέζα της!
Μη φανταστείτε, όμως, πως η κόρη του Γιώργου και της Αννας Νταλάρα πήρε μαζί την υπηρέτριά της για να την… ψυχαγωγήσει.
Το έκανε για να αναλάβει εξ ολοκλήρου τη φροντίδα των παιδιών της, έτσι ώστε να μπορέσουν η ίδια και ο σύζυγός της, Μίλτος Σωτηριάδης, να παρακολουθήσουν απερίσπαστοι την παράσταση «Μη μου γράφεις γράμματα» της Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας, στην οποία συμμετείχε και ο Γιώργος Νταλάρας.
Το πολυσυζητημένο ζευγάρι φάνηκε αμήχανο στα φλας των φωτογράφων που άστραψαν πάνω τους την ώρα που μπήκαν στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού.
Πρώτα εμφανίστηκαν στον χώρο η Γεωργιάννα και ο Μίλτος και ακολούθησε η ασιατικής καταγωγής κυρία, η οποία κρατούσε από το χέρι τον μικρότερο γιο της οικογένειας, Φοίβο, και είχε τα μάτια της επάνω στον μεγαλύτερο, τον Γιώργο, που περπατούσε λίγο πίσω από τη μαμά του.
Η οικογένεια κάθισε στις πρώτες θέσεις και ενώ το ζευγάρι συνομιλούσε μέχρι να άρχισε η παράσταση, η αλλοδαπή κυρία είχε συνεχώς τα μάτια της επάνω στα παιδιά.
Οπως ήταν φυσικό, δεν έλειψαν τα σχόλια από άλλους θεατές που αναγνώρισαν την κόρη του Γιώργου και της Αννας Νταλάρα και τον γιο του καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών, γνωστού σκηνοθέτη Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου.
«Καλά, με τη Φιλιππινέζα τους ήρθαν στο Ηρώδειο; Δεν μπορούσαν να τα προσέξουν μόνοι τους; Δίπλα τους κάθονται» ακούστηκε κάποιος ν’ αναρωτιέται χαμηλόφωνα, σχολιάζοντας την κίνηση-πρόκληση του ζευγαριού σε μία εποχή όπου τέτοιου είδους συμπεριφορές όχι μόνο δεν περνάνε απαρατήρητες αλλά ούτε μένουν ασχολίαστες.
Απίστευτη πρόκληση: Δείτε πώς πήγε η κόρη του Νταλάρα στο Ηρώδειο. Σάλος [φωτο]
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Απίστευτη πρόκληση: Δείτε πώς πήγε η κόρη του Νταλάρα στο Ηρώδειο. Σάλος [φωτο] | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet