Πρόεδρος Εμπόρων Αθήνας για τα επεισόδια: Δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια, ως εδώ!

Τετάρτη, Ιουλίου 19, 2017

Πρόεδρος Εμπόρων Αθήνας για τα επεισόδια: Δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια, ως εδώ!
Με έντονο τρόπο αντιδρά ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης για τα νέα επεισόδια και τους βανδαλισμούς που σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο κέντρο της Αθήνας.
Το iefimerida.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρο Καφούνη ο οποίος επεσήμανε:
«Επικοινώνησα με τον δήμαρχο, πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος και να αποκατασταθεί άμεσα το αίσθημα της ασφάλειας. Αν η πολιτεία δεν κάνει τις απαιτούμενες κινήσεις, δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια».
«Μέχρι εδώ», κατέληξε.
Νωρίτερα ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών με ανακοίνωση του έκανε έκκληση προς την Πολιτεία να πάρει επιτέλους τα κατάλληλα μέτρα για την εφαρμογή του νόμου και την προστασία τόσο της σωματικής ακεραιότητας όσο και της περιουσίας των πολιτών και σημείωσε:
«Ο εμπορικός κόσμος της Αθήνας, συνεχίζει να νοιώθει απροστάτευτος και οι αγωνιώδεις προσπάθειες όλων των φορέων της πόλης, για σταδιακή αποκατάσταση του κλίματος ασφαλείας, τελικά έπεσαν στο κενό.
Παρά τις επανειλημμένες επισημάνσεις μας, καμιά πρόνοια δεν φαίνεται να λαμβάνουν οι αρμόδιοι φορείς, με αποτέλεσμα να καταστρέφονται κυριολεκτικά περιουσίες συναδέλφων εμπόρων, οι οποίοι έχουν φτάσει πλέον σε απόγνωση και αγωνιούν κάθε φορά που αναγγέλλονται πορείες και εκδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας.
Στην καρδιά της τουριστικής περιόδου και των εκπτώσεων, το κόστος που καταγράφεται αφορά αφ’ ενός τις υλικές ζημιές που είναι σοβαρές, αφ’ ετέρου την απώλεια της εμπορικής κίνησης καθώς και την αποκαρδιωτική εικόνα του εμπορικού κέντρου, που προβάλλεται στους πολυπληθείς ξένους επισκέπτες της πόλης».
 iefimerida.gr
Πρόεδρος Εμπόρων Αθήνας για τα επεισόδια: Δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια, ως εδώ!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Πρόεδρος Εμπόρων Αθήνας για τα επεισόδια: Δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια, ως εδώ! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet