Χριστίνα Αλούπη: Ο λαμπερός γάμος και η βάφτιση του γιου της στη Θεσσαλονίκη! Φωτογραφίες

Παρασκευή, Ιουλίου 07, 2017

Χριστίνα Αλούπη: Ο λαμπερός γάμος και η βάφτιση του γιου της στη Θεσσαλονίκη! Φωτογραφίες
Η μεγάλη ημέρα για τον γάμο της Χριστίνας Αλούπη και του Κωνσταντίνου Κέφαλου έφτασε και οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. 

Συγκεκριμένα το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται και ένα οικογενειακό σπίτι και θα ακολουθήσει γλέντι με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Η παρουσιάστρια και ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας βρέθηκαν λίγες μέρες πριν στην Ελλάδα, για να ετοιμάσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου τους, πριν δώσουν όρκους αιώνιας αγάπης μπροστά στην οικογένεια και τους φίλους τους.
Μια μέρα πριν, η Χριστίνα αποκάλυψε με ένα post της πως ήταν λίγο αγχωμένη, αλλά στον γάμο της έδειχνε να έχει αφήσει στη άκρη την αγωνία της κι έλαμπε από ευτυχία. 
Το μυστήριο συνδυάστηκε λοιπόν και με την βάφτιση του αγαπημένου τους μωρού, που πήρε το όνομα Ανδρέας. Οι κουμπάροι είναι άτομα του στενού οικογενειακού τους κύκλου, ενώ οι νονοί του μπέμπη είναι η αδερφή του  συζύγου της και ένας κοινός φίλος τους, ο Αντώνης Χατζηαντωνάς.
Λίγο πριν φύγει για την εκκλησία

Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια στο TLIFE, το νυφικό της έραψε μια ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας από την Θεσσαλονίκη, η Anastasia Dosi και όπως είδαμε η custom made δημιουργία της είναι μοναδική και την έκανε να δείχνει πιο όμορφη από ποτέ.
Δες τις φωτογραφίες 


Η βάπτισηΟ Ανδρέας με τους νονούς


Οι καλεσμένοι
Ιωάννα Λίλη

Χάρης Σιανίδης

Nωρίτεα ο γαμπρός με τους γονείς του

Οι κουμπάροι του ζευγαριού

Η ξεχωριστή διακόσμηση του γάμου και της βάφτισηςΧριστίνα Αλούπη: Ο λαμπερός γάμος και η βάφτιση του γιου της στη Θεσσαλονίκη! Φωτογραφίες
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Χριστίνα Αλούπη: Ο λαμπερός γάμος και η βάφτιση του γιου της στη Θεσσαλονίκη! Φωτογραφίες | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet