Κομοτηνή: Δύο νεκρά παιδιά σε ρεματιά – Τα βρήκαν πυροσβέστες – Σοκάρει η νέα τραγωδία!

Πέμπτη, Ιουλίου 27, 2017

Κομοτηνή: Δύο νεκρά παιδιά σε ρεματιά – Τα βρήκαν πυροσβέστες – Σοκάρει η νέα τραγωδία!
Την τραγική είδηση έκανε γνωστή το μεσημέρι η πυροσβεστική με ανακοίνωσή της. Δύο παιδιά ανασύρθηκαν νεκρά από ρεματιά στην γέφυρα Αιγείρου προς Μελέτη, στην Κομοτηνή. Κοντά στα παιδιά βρέθηκε ένα μηχανάκι. 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το μοτοποδήλατο, με οδηγό τον 19χρονο, για άγνωστη -μέχρι στιγμής- αιτία βγήκε από την πορεία του ενώ εκινείτο στην περιοχή του Αιγείρου Ροδόπης και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να πέσει σε αρδευτικό κανάλι.
Η αστυνομία ενημερώθηκε το πρωί από τους γονείς των παιδιών, οι οποίοι τα αναζήτησαν καθώς δεν είχαν δώσει σημεία ζωής όλο το βράδυ, και ξεκίνησε αμέσως έρευνες για τον εντοπισμό τους.
Η περιοχή έχει αποκλειστεί και οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Η τραγική είδηση έκανε γρήγορα το γύρο της χώρας, με τις αρχές να προσπαθούν να ρίξουν περισσότερο φως στα αίτια που την προκάλεσαν. 
Πυροσβέστες και αστυνομικοί βρέθηκαν στο σημείο μετά από κλήσεις πολιτών που είδαν τα άψυχα σώματα των παιδιών κάτω από τη γέφυρα. Τα θύματα απεγκλωβίστηκαν νεκρά, διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τους επαναφέρουν στη ζωή.
Follow
Πυροσβεστικό Σώμα @pyrosvestiki
Νεκρά ανασύρθηκαν 2 ανήλικα άτομα από ρεματιά στην γέφυρα Αιγείρου προς Μελέτη, στην Κομοτηνή.
2:09 PM – Jul 27, 2017
3 3 Retweets 1 1 like
Twitter Ads info and privacy
Το newsit.gr παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και σας ενημερώνει άμεσα για όποια νεώτερη πληροφορία με διαρκή ροή ειδήσεων. Σε νεώτερες αναρτήσεις περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία που προκύπτουν από το ρεπορτάζ. 
Η ενημέρωση από το newsit.gr σε όλα τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας γίνεται με ταχύτητα, πληρότητα και εγκυρότητα, με στόχο την αξιόπιστη μετάδοση πληροφοριών στους χρήστες του διαδικτύου που παρακολουθούν τις ειδήσεις για τις ελληνικές και διεθνεις εξελίξεις.
Κομοτηνή: Δύο νεκρά παιδιά σε ρεματιά – Τα βρήκαν πυροσβέστες – Σοκάρει η νέα τραγωδία!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Κομοτηνή: Δύο νεκρά παιδιά σε ρεματιά – Τα βρήκαν πυροσβέστες – Σοκάρει η νέα τραγωδία! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet