Έκλεψαν (αρνητικά) την παράσταση! Αυτές ήταν οι κακοντυμένες κυρίες στον γάμο Ρουβά – Ζυγούλη! Οι άστοχες εμφανίσεις που σχολιάστηκαν…

Τρίτη, Ιουλίου 04, 2017

Όλες έβαλαν τα δυνατά τους. Το θέμα είναι ότι ορισμένες δεν τα κατάφεραν και έμειναν μόνο στην προσπάθεια. Και καμμιά φορά δεν αρκεί μόνο η προσπάθεια, όπως ας πούμε όταν πας καλεσμένη σε ένα τέτοιο γάμο.
Από την Έλενα Φάκου
Ακολουθεί μια λίστα με τις κυρίες που δυστυχώς ατύχησαν στην επιλογή του φορέματός τους.
Δούκισσα Νομικού-Θεωδωρίδη: Το midi floral φόρεμα είναι κατάλληλο για μυστήρια όπως μια απογευματινή βάπτιση, πλησίασε μεν αλλά δεν ακούμπησε, γιατί εδώ είχαμε βραδυνό γάμο, επομένως έχει πέσει έξω και στα δύο. Θα μπορούσε να αποτελέσει δικαιολογία το ότι πριν ήταν σε μια απογευματινή βάπτιση και δεν πρόλαβε να αλλάξει αλλά αυτό δεν το γνωρίζω.
Σίσσυ Χρηστίδου: Aρχικά σκέφτηκα πώς ίσως να είχε πρόθεση να πάει στο Rockwave Festival και τελευταία στιγμή να θυμήθηκε πως έχει να πάει και στο γάμο του Ρουβά, οπότε άρπαξε μια βραδινή και μάλλον χειμερινή τσάντα και όρμηξε στην έπαυλη. Αλλά Σίσσυ τρως. Και υποψιάζομαι ότι φοράς φόρεμα από τη δική σου σειρά, το οποίο δεν είναι κακό, αλλά είναι μάλλον μακό, το οποίο δεν πολυταιριάζει στην επισημότητα του γεγονότος.

Eλεονώρα Μελέτη: Παραπολυλαμπερη,παραπολυαπαστραπτουσα,παραπολυκαμαρωτη από την κορυφή ως τα νύχια και παραπολυπερηφανη που είναι καλεσμένη σε αυτό το γάμο και είναι κεντρικιά σε επιτυχημένη εκπομπή μεγάλου καναλιού. Γι αυτό φόρεσε μια αμπιγιέ τουαλέτα με όλα τα κακά που μπορεί να συνοδεύουν συνειρμικά αυτό το ένδυμα. Θα μου άρεσε αν πήγαινε στη Barbarella το 1986 ή αν παρουσίαζε το πρόγραμμα σε ένα τσίρκο, αλλά για το γάμο αυτό όχι.

Ρούλα Ρέβη: Tην εκτιμώ τόσο πολύ που πονάει η καρδιά μου που τη βάζω σε αυτη τη λίστα. Δεν ξέρω τι έπαθε. Κόλλησε κακογουστιά, αλλά πιστεύω πως είναι ίωση και σε τρεις μέρες θα συνέλθει και θα γίνει πάλι η Ρούλα που αγαπάμε.

Ευαγγελία Αραβανή: Aυτό το φόρεμα ίσως θα ήταν καλύτερο να το φοράει η νύφη. Αλλά το φοράει η Ευαγγελία. Μου μυρίζει Kathy Heyndels αλλά δεν είμαι βέβαιη, για το μόνο που είμαι απολύτως βέβαιη είναι ότι η Ευαγγελία θέλει να παντρευτεί κι αυτό βγαίνει προς τα έξω. Επίσης τη βλέπω ασυνόδευτη και στεναχωριέμαι. Γιατί και με νυφικό και σε γάμο άλλου και μόνη, πάει πολύ.

Έκλεψαν (αρνητικά) την παράσταση! Αυτές ήταν οι κακοντυμένες κυρίες στον γάμο Ρουβά – Ζυγούλη! Οι άστοχες εμφανίσεις που σχολιάστηκαν…
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Έκλεψαν (αρνητικά) την παράσταση! Αυτές ήταν οι κακοντυμένες κυρίες στον γάμο Ρουβά – Ζυγούλη! Οι άστοχες εμφανίσεις που σχολιάστηκαν… | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet