Το βασιλικό πάρτι της εγγονής του τέως που "έσπασε" το Instagram [pics]

Τρίτη, Ιουλίου 04, 2017


Το βασιλικό πάρτι της εγγονής του τέως που `έσπασε` το Instagram [pics]
Από τον Βασιλιά Φίλιππο της Ισπανίας, τη γυμνή παράνυμφο της πριγκίπισσας Νταιάνα ως την… Πάρις Χίλτον κι άλλες κυρίες του παγκόσμιου jet set, όλοι βρέθηκαν στο πάρτι για τα γενέθλια του Παύλου, πρωτότοκου γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της κόρης του, Ολυμπίας.
Τον περασμένο Μάιο (στις 20 συγκεκριμένα) ο Παύλος, πρώτος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας, έγινε 50. Στις 25 Ιουλίου, η πρωτότοκη κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, η Ολυμπία, γίνεται 21

Μπαμπάς και κόρη αποφάσισαν να κάνουν ένα μεγάλο πάρτι, την περασμένη Κυριακή, σε έπαυλη στο Cotswolds της Αγγλίας και έβαλαν και… θέμα. "5021 revolution" (σ.σ. έγινε και hashtag στο instagram) ήταν αυτό και κάλεσαν όσους θα ανταποκρίνονταν στο κάλεσμά τους να ξεφύγουν από τα τετριμμένα και τα βαρετά κοστούμια και να φορέσουν "επαναστατικά" ενδύματα. Πρώτος πρώτος το έκανε ο Παύλος με το… κλαρωτό κοστούμι του.

Εντύπωση προκάλεσε και η επιλογή της Ίντια Χικς, στενής φίλης της πριγκίπισσας Νταϊάνα, μια από τις νεαρές κοπέλες που ήταν παράνυμφος στο γάμο της με τον Κάρολο. Η φίλη της Νταϊάνα επέλεξε αντί να ντυθεί να… γδυθεί και να ζωγραφίσει στο σώμα της ένα σμόκιν. Όπως και έκανε…

Ανάμεσα στους πολλούς καλεσμένους ο βασιλιάς της Ισπανίας Φίλιππος, ο σχεδιαστής Βελεντίνο, μέλη βασιλικών οικογενειών και κληρονόμοι "αυτοκρατοριών". Ο Παύλος προκάλεσε γέλια στο πάρτι όχι μόνο με το κοστούμι του αλλά και με τα όσα είπε για την κόρη του.
«Στη ζωή σου έχεις κάνει πολλά πράγματα που προκάλεσαν εντύπωση, κατάθλιψη και τρέλαναν. Να σας πώ μερικά πράγματα για τη ζωή με την Ολυμπία. Πρώτα απ’ όλα είσαι όμορφη, είσαι γεμάτη ενέργεια, ενέργεια που έρχεται από τη μητέρα σου» είπε ο Παύλος.
Δείτε το video με τη σύντομη ομιλία του για την κόρη του

Δείτε φωτογραφίες από το πάρτι και τους καλεσμένους
Το βασιλικό πάρτι της εγγονής του τέως που "έσπασε" το Instagram [pics]
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Το βασιλικό πάρτι της εγγονής του τέως που "έσπασε" το Instagram [pics] | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet