Ο Μυστικός έpωτας της Νατάσας Θεοδωρίδου

Παρασκευή, Ιουλίου 07, 2017

Μπορεί να τη βλέπουμε παντού και πάντα μόνη της, όμως η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν είναι μόνη της στη ζωή. Είναι με έναν άντρα τον οποίο για τους δικούς της λόγους δεν θέλει να εμφανίζει στα φώτα της δημοσιότητας.
Και το όνομα αυτού; Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το περιοδικό Ciao, πρόκειται για τον Λευτέρη Καρύδη που είναι Κύπριος και με τον οποίο η τραγουδίστρια έζησε ένα φλογερό ειδύλλιο και το 2012. Από τότε πέρασε καιρός και μεσολάβησαν πολλά, με βασικότερο τη σχέση της με τον ηθοποιό Παναγιώτη Μπουγιούρη, μια σχέση που επίσης εκτυλίχθηκε με φόντο την Κύπρο.
Ή σχέση αυτή τελείωσε όταν ο ηθοποιός γνώρισε τη Κλέλια Μενελάου και άρχισε να βγαίνει μαζί της. Η τραγουδίστρια τότε έμεινε για λίγο καιρό μόνη της. Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της συνάντησε και πάλι τον Λευτέρη Καρύδη και ο έρωτάς τους φούντωσε ξανά.
Η Νατάσα Θεοδωρίδου κρατά την προσωπική της ζωή καλά φυλαγμένη από τα φώτα της δημοσιότητας και συναντά τον σύντροφό της διακριτικά και με την παρουσία και άλλων φίλων τους για να… «θολώνουν τα νερά».
[via]
Ο Μυστικός έpωτας της Νατάσας Θεοδωρίδου
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Ο Μυστικός έpωτας της Νατάσας Θεοδωρίδου | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet