Μελίνα Ασλανίδου: Με τον σύντροφό της στο γάμο Ρουβά - Ζυγούλη! [pics]

Τετάρτη, Ιουλίου 05, 2017

Μελίνα Ασλανίδου: Με τον σύντροφό της στο γάμο Ρουβά - Ζυγούλη! [pics]

Μπορεί να κρατά χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή, ωστόσο η Μελίνα Ασλανίδου και ο αγαπημένος της Βασίλης Μουντάκης κάνουν σιγά σιγά τις πρώτες επίσημες εξόδους. 

Μετά τις κοινές βόλτες σε μουσικές σκηνές και νυχτερινά κέντρα για να στηρίξει τους συναδέλφους της η Μελίνα Ασλανίδου βρέθηκε με τον καλό της στο γάμο του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη.

Η γνωστή τραγουδίστρια που προσπαθεί να διατηρεί low profile στα προσωπικά της, είναι στα καλύτερά της και δεν το κρύβει! 

Ο άντρας που της έχει αλλάξει τη ζωή είναι ο γοητευτικός κομμωτής από την Κρήτη, με τον οποίο είναι πια αχώριστοι... Η διαφορά ηλικίας αλλά και η απόσταση δε στάθηκαν, άλλωστε, εμπόδιο για να ερωτευτούν. 

Καθώς εκείνος είναι 13 χρόνια μικρότερος και ζει μόνιμα στο αγαπημένο νησί της Μελίνας Ασλανίδου. Ωστόσο, και οι δυο ταξιδεύουν πολύ για να είναι μαζί και φαίνεται πως περνούν όμορφες στιγμές αγκαλιά.Το TLIFE τους συνάντησε κατά την είσοδό τους στην έπαυλη της οικογένειας Βαρδινογιάννη, με την Μελίνα να φορά ένα μακρύ δαντελένιο καλοκαιρινό φόρεμα και να περπατά πλάι στον σύντροφό της...tlife.gr
Μελίνα Ασλανίδου: Με τον σύντροφό της στο γάμο Ρουβά - Ζυγούλη! [pics]
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Μελίνα Ασλανίδου: Με τον σύντροφό της στο γάμο Ρουβά - Ζυγούλη! [pics] | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet