Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz! Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο…

Τετάρτη, Ιουλίου 19, 2017

Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz! Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο…
Σύμφωνα με γνωστό περιοδικό, το ζευγάρι τράβηξε διαφορετικούς δρόμους στη ζωή Έλλη Κοκκίνου και Γιώργος Μπόγρης αποφάσισαν να χωρίσουν σύμφωνα με γνωστό περιοδικό που κυκλοφορεί αύριο Πέμπτη.
Αν και ο διεθνής μπασκετμπολίστας πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό και θα μένει πλέον στην Ελλάδα,τελικά η σχέση τους δεν άντεξε και αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικά μονοπάτια στη ζωή. 
Σύμφωνα με το περιοδικό Down Town, το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί, γράφοντας χαρακτηριστικά ως σχόλιο στις σελίδες του πως: «Κάποιοι τελειώνουν άδοξα και στην κανονική ζωή και στο Instagram».
Οι φήμες υπήρχαν εδώ και αρκετό διάστημα και ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Μπόγρης σταμάτησε να ακολουθεί την Έλλη Κοκκίνου στο Instagram. Μάλιστα, όταν η γνωστή τραγουδίστρια ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον μπασκετμπολίστα, εκείνη δεν απάντησε τίποτα, αλλάζοντας θέμα.
Ο μπασκετμπολίστας, λόγω των αθλητικών του υποχρεώσεων με την ομάδα του Μπιλμπάο, ζούσε εδώ και μεγάλο διάστημα στην Ισπανία. 
Η τραγουδίστρια, από τη μεριά της, λόγω του μονάκριβου γιου της, Αλέξανδρου, αλλά και των εμφανίσεων της σε νυχτερινά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης δεν κατάφερνε να ξεκλέβει χρόνο για να βλέπει τον καλό της. 
Σύμφωνα με τις φήμες η απόσταση απομάκρυνε το ζευγάρι και είχε ως αποτέλεσμα το άδοξο τέλος της σχέσης τους.
Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz! Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο…
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz! Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο… | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet