Η Λάουρα Νάργες ποζάρει από τις διακοπές της και στέλνει το νέο της μήνυμα

Παρασκευή, Αυγούστου 11, 2017

      Η Λάουρα Νάργες ποζάρει από τις διακοπές της και στέλνει το νέο της μήνυμα
Τα γενέθλιά της είχε στις 8 Αυγούστου η Λάουρα Νάργες η οποία αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές στην Κέρκυρα με τον αγαπημένο της. 
Η παρουσιάστρια μάλιστα πρόσφατα μας ξάφνιασε με τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, αφού η ίδια παρέμενε για χρόνια «ορκισμένη» ξανθιά.
Η Λάουρα Νάργες θέλοντας να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς φίλους για τις ευχές της, έκανε το νέο της post στον λογαριασμό της στο Instagram.
«08.08, η ημερομηνία γέννησης μου. Αν γυρίσετε το 8, θα δείτε το μαθηματικό άπειρο – Τόσο δηλαδή σας ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές που συνεχίζετε να μου λέτε από προχθές! 
Πραγματικά, δεν είναι λίγα αυτά που έζησα μέσα σε 26 χρόνια. Και καλά και αρκετά κακά όμως… Τα αρνητικά έμαθα να τα δέχομαι, να διδάσκομαι από αυτά και να είμαι ευγνώμων, γιατί νιώθω πολύ δυνατή, τόσο, όσο ποτέ ξανά. 
Ανυπομονώ να δω τι μου επιφυλάσσει η 27η χρονιά της ζωής μου, τι ταξίδι θα κάνω, τι καινούρια μαθήματα θα πάρω, ποιους ανθρώπους θα συναντήσω. Έτσι, γιατί η κάθε ηλικία έχει και τη χάρη της, σωστά; Σας αγαπώ διαμαντάκια μου», έγραψε για λεζάντα κάτω από τις νέες της φωτογραφίες
Χρόνια της πολλά!!!
Η Λάουρα Νάργες ποζάρει από τις διακοπές της και στέλνει το νέο της μήνυμα
Epirusblog Gr
5 of 5
      
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Η Λάουρα Νάργες ποζάρει από τις διακοπές της και στέλνει το νέο της μήνυμα | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet