Μπήκε στη εφορία Χανίων εξοργισμένη και τους «τα σπασε»! Τραυματίστηκε στο μάτι εφοριακός

Σάββατο, Αυγούστου 05, 2017

Μπήκε στη εφορία Χανίων εξοργισμένη και τους «τα σπασε»! Τραυματίστηκε στο μάτι εφοριακός

Με τραύμα στο μάτι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων ένας υπάλληλος της τοπικής ΔΟΥ έπειτα από επεισόδιο που δημιούργησε φορολογούμενη εντός των γραφείων στην οδό Τζανακάκη. 

Το μεσημέρι της Πέμπτης εισήλθε στα γραφεία μία γυναίκα η οποία έχει φορολογικές εκκρεμότητες που οδήγησαν σε κατάσχεση τραπεζικού λογαριασμού της.

Έξαλλη ζήτησε εξηγήσεις, ενώ σύμφωνα με την εκπρόσωπο των εργαζομένων και αναπληρώτρια διευθύντρια Ιωάννα Μπαχουντάκη κάποια στιγμή ξεκίνησε να σπάει μηχανήματα μηχανογράφησης που βρισκόντουσαν πάνω σε γραφεία. 


Ένα θραύσμα πλαστικού έκοψε στο μάτι έναν υπάλληλο με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο όπου στα επείγοντα οι γιατροί τού εφήρμοσαν ράμματα.

Κλειστή η ΔΟΥ Χανίων την Παρασκευή σε ένδειξη διαμαρτυρίας
Η γυναίκα συνελήφθη οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, ενώ από πλευράς του συλλόγου εργαζομένων κατατίθεται μήνυση σε βάρος της για το περιστατικό, τις φθορές στον εξοπλισμό και τον τραυματισμό του υπαλλήλου.


Αμέσως μετά οι υπάλληλοι αποφάσισαν το κλείσιμο της ΔΟΥ Χανίων για το υπόλοιπο του ωραρίου και με απόφαση τους η ΔΟΥ δεν θα λειτουργήσει αύριο Παρασκευή σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επικινδυνότητα που διατρέχουν οι υπάλληλοι δεδομένου, όπως ανέφερε και η κ. Μπαχουντάκη, αφού δεν γνωρίζουν πλέον τις προθέσεις όσων επισκέπτονται τα γραφεία. 


Ζήτησε μάλιστα να ληφθούν μέτρα προστασίας των υπαλλήλων στις ΔΟΥ.
Μπήκε στη εφορία Χανίων εξοργισμένη και τους «τα σπασε»! Τραυματίστηκε στο μάτι εφοριακός
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Μπήκε στη εφορία Χανίων εξοργισμένη και τους «τα σπασε»! Τραυματίστηκε στο μάτι εφοριακός | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet