Έτσι έφυγαν Λιανός και Ζαρίφη από τη Μενεγάκη! Τι είπε η Κατερίνα στην Ελένη; 1

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 09, 2017

Έτσι έφυγαν Λιανός και Ζαρίφη από τη Μενεγάκη! Τι είπε η Κατερίνα στην Ελένη;  1
Η Ελένη Μενεγάκη άλλαξε σχεδόν το σύνολο των συνεργατών της που εμφανίζονταν μπροστά από τις κάμερες, μέσα στο καλοκαίρι που μας πέρασε. 
Ο Γιώργος Λιανός και η Κατερίνα Ζαρίφη είναι δύο από τα πρόσωπα που δεν θα δούμε στην Ελένη φέτος. Αυτά που αποκαλύπτει ο παρουσιαστής και τραγουδιστής στα Αποκαλυπτικά έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.
«Τα πράγματα αλλάζουν στην πορεία, αλλάζουν τα πάντα. Έκανα μια ωραία συνεργασία η οποία λήγει ωραία», δήλωσε ο Γιώργος Λιανός.
Υπήρξε δυσαρέσκεια της Ελένης Μενεγάκη από την πρόθεση του Γιώργου Λιανού και της Κατερίνας Ζαρίφη να κάνουν τη δική τους εκπομπή: «Αυτό είναι το μεταξύ μας, το οποίο θα το προφυλάξουμε. 
Δεν ήταν ακριβώς έτσι τα πράγματα. Απλά, μετά από συζήτηση, καταλήξαμε ότι θα ήταν καλύτερο να μη συνεχιστεί αυτή η συνεργασία φέτος. Φύγαμε με αγκαλιές και φιλιά».
Τι είπε η Κατερίνα Ζαρίφη στην Ελένη Μενεγάκη στη σύσκεψη που έκαναν μετά το τέλος της σεζόν; «Είχαμε κάνει ένα meeting στις αρχές Ιουλίου και θυμάμαι τότε ότι τοποθετήθηκε η Κατερίνα και είχε πει: «Ελένη, αφού θες να ξαναμοιράσεις την τράπουλα, άποψή μου είναι να την κάνουμε όλοι με ελαφρά πηδηματάκια». 
Νομίζω ότι κάνει τη σωστή κίνηση η Ελένη για την εκπομπή της. Αφού θέλει να κάνει ανανέωση, πρέπει να το ξεκινήσει από το οπτικό. Να αλλάξει εντελώς η εικόνα της εκπομπής».
Ο Γιώργος Λανός παραδέχτηκε ότι όντως επιθυμεί διακαώς να παρουσιάσει το Ελλάδα έχεις ταλέντο στον ΣΚΑΪ: «Θα ήθελα να κάνω το Ελλάδα έχεις ταλέντο, θα ήταν φοβερή αναβάθμιση».
Έτσι έφυγαν Λιανός και Ζαρίφη από τη Μενεγάκη! Τι είπε η Κατερίνα στην Ελένη; 1
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Έτσι έφυγαν Λιανός και Ζαρίφη από τη Μενεγάκη! Τι είπε η Κατερίνα στην Ελένη; 1 | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet