Ελισάβετ Μουτάφη: «Ούτε κρύβομαι ούτε πουλάω αυτό που είμαι»

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 13, 2017

Ελισάβετ Μουτάφη: «Ούτε κρύβομαι ούτε πουλάω αυτό που είμαι»
Η προσωπική ευτυχία την κάνει να λάμπει, την ίδια στιγμή που η επαγγελματική επιτυχία της χτυπά για μία ακόμα φορά την πόρτα. 
Η Ελισάβετ Μουτάφη, αυτή η ταλαντούχα και γεμάτη όνειρα γυναίκα που συνεχίζει να διεκδικεί αυτό που έχει φανταστεί, μιλά για τη νέα της παράσταση, την τηλεόραση, τη σχέση με τον εαυτό της καθώς και για το κεφάλαιο άντρες. 
Ετοιμάζεστε για το έργο «Το παιχνίδι του Δολοφόνου» που θα ανέβει στο θέατρο Ήβη. Ο τίτλος προσδίδει μυστήριο, αγωνία. Πρόκειται για θρίλερ;
Πρόκειται για ένα αστυνομικό θρίλερ των Ρέππα – Παπαθανασίου, με φοβερό σασπένς και αγωνία, όπου έξι άτομα μέσα σε έναν κυκεώνα πραγμάτων «μπερδεύουν» το κοινό για το ποιος είναι ο δολοφόνος. Είναι μία όμορφη συγκυρία και νιώθω τρομερά χαρούμενη που αποτελώ μέρος αυτής της δουλειάς. 
Θεωρείται ότι το κοινό είναι εξοικειωμένο σε παραστάσεις – θρίλερ;
Στην Ελλάδα δεν ανεβαίνουν συχνά τέτοιου είδους έργα. Όταν συμβαίνει, όμως, αυτό έχουν εξαιρετική επιτυχία. Σημαίνει, λοιπόν, ότι τον αφορά τον κόσμο, του αρέσει. Ήρθε η ώρα να μπούμε και σε αυτό το παιχνίδι με τις καλύτερες προϋποθέσεις.
Τηλεοπτικά βρίσκεστε σε συζητήσεις;
Ναι, αλλά δεν γνωρίζω ακόμα τι ακριβώς θα συμβεί. Το θέατρο είναι για μένα μία σημαντική υπόθεση και σε συνδυασμό με το ότι δεν θέλω πλέον να καταπονώ τον ευατό μου με ατελείωτες ώρες δουλειάς, γιατί στο παρελθόν το πλήρωσα με υπερκόπωση,  σκέφτομαι και ξανασκέφτομαι τις προτάσεις που μου γίνονται. 
Είναι ένα μέσο, ωστόσο, που αγαπάτε και το δηλώνετε συνεχώς… 
Ακριβώς, την αγαπώ την τηλεόραση, τη σέβομαι και με σέβεται κι εκείνη. 
Οι συζητήσεις που κάνετε αφορούν καθαρά και μόνο σε σειρές; Παλαιότερα, είχατε δηλώσει ότι προτεραιότητα ήταν, είναι και θα είναι η υποκριτική. 
Έτσι είναι, όμως δεν αποκλείω και το ενδεχόμενο εκπομπής. Δεν απορρίπτω τίποτα, δεν αποκλείω κάτι, αν με αφορά το κόνσεπτ. 
Τα επαγγελματικά σχέδια της Ελισάβετ για να ολοκληρώσει έναν όμορφο κύκλο, ποια είναι;
Δεν μπορώ να απαντήσω γιατί νιώθω ότι αυτή η δουλειά ποτέ δεν ολοκληρώνεται. Πάντα μαθαίνεις, πάντα αναζητάς το επόμενό σου βήμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλω να έχω καλές συνεργασίες, επιθυμώ να κάνω πράγματα που με αφορούν και να αγκαλιάζονται από τον κόσμο. 
Μεγαλώνοντας, σε προσωπικό επίπεδο, τι αναζητάτε;
Αναζητώ ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπούν, θέλω να είμαι ήρεμη και ήσυχη, αλλά κυρίως θέλω να έχουμε υγεία. 
Το γεγονός ότι περνάτε πολύ καλά στην προσωπική σας ζωή, αντικατοπτρίζει και την αλλαγή στην εξωτερική σας εμφάνιση που έχουμε δει το τελευταίο διάστημα;
Σίγουρα! Είμαι από τις γυναίκες που όταν νιώθω καλά με εμένα, όταν είμαι καλά μέσα μου, το εκπέμπω προς τα έξω. 
Σε κάθε περίπτωση, όμως, για την απώλεια του βάρους μου, έχω βάλει στην ζωή μου την άσκηση και τη σωστή διατροφή, όμως όταν θέλω ξεφεύγω. Δεν θα τρελαθώ κιόλας, δεν μου αρέσει η υστερία. 
Σε όσους ασκούν κριτική στις γυναίκες με καμπύλες, τι θα λέγατε;
Απαξιώ να ασχοληθώ με τέτοιους ανθρώπους, δεν χρειάζεται να μιλάμε καν για αυτούς.  
Έχετε δεχθεί έντονο θαυμασμό από τους άντρες;
Δεν δίνω μεγάλη σημασία σε αυτά! Είναι ωραίο να σου λένε όμορφα πράγματα, λόγια, αλλά για μένα μετράνε άλλα πράγματα περισσότερο, δεν με απασχολεί και τόσο αυτό το κομμάτι. 
Οι φωτογραφίες με τον σύντροφό σας στα social media μαρτυρούν ότι είστε πιο σίγουρη από ποτέ για τα συναισθήματά σας;
Είναι όλα καλά! Ξέρετε πολύ καλά ότι ούτε κρύβομαι ούτε πουλάω αυτό που είμαι. Οπότε, ας μείνουμε στο ότι είμαι πολύ καλά. 
Ελισάβετ Μουτάφη: «Ούτε κρύβομαι ούτε πουλάω αυτό που είμαι»
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Ελισάβετ Μουτάφη: «Ούτε κρύβομαι ούτε πουλάω αυτό που είμαι» | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet