Πάτρα: Στο πόδι πολυκατοικία τα ξημερώματα – Οι φοιτητές, τα πορτοκάλια και η ΕΛ.ΑΣ

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 20, 2017

Πάτρα: Στο πόδι πολυκατοικία τα ξημερώματα – Οι φοιτητές, τα πορτοκάλια και η ΕΛ.ΑΣ
Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στο κέντρο της Πάτρας με πρωταγωνιστές φοιτητές…

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, περίπου στις 2 τα ξημερώματα επικράτησε πανικός, όταν διερχόμενοι οδηγοί αυτοκινήτων ακινητοποίησαν τα οχήματα τους και χτυπούσαν με άγριες διαθέσεις την εξωτερική πόρτα πολυκατοικίας, για να εισέλθουν σε αυτή και να λογαριαστούν με φοιτητές που διαμένουν σε διαμέρισμα του τετάρτου ορόφου.

Τι είχε συμβεί;

Πηγές ανέφεραν στο tempo24.gr, πως οι νεαροί βγήκαν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος και εκσφενδόνιζαν πορτοκάλια σε διερχόμενα οχήματα. Μάλιστα σε κάποια από αυτά προκλήθηκαν σημαντικές υλικές ζημιές. Έξαλλοι λοιπόν οδηγοί, κατευθύνθηκαν στην πολυκατοικία που είχαν ως «ορμητήριο» οι νεαροί και αναστάτωσαν τους πάντες.

Όπως ήταν αναμενόμενο το περιστατικό πήρε άμεσα διαστάσεις, με τους ενοίκους των υπόλοιπων διαμερισμάτων αλλά και παρακείμενων πολυκατοικιών να σηκώνονται στο πόδι!

Στο σημείο έσπευσαν δυο περιπολικά της Άμεσης Δράσης Πατρών, που χρειάστηκε να παραμείνουν τουλάχιστον για μια ώρα στο σημείο μέχρι να εκτονωθούν τα πνεύματα.

Όσο για τους δράστες αρνούνταν να ανοίξουν την πόρτα της πολυκατοικίας, αρνούμενοι τις κατηγορίες των οδηγών.

viralgr.com

Πάτρα: Στο πόδι πολυκατοικία τα ξημερώματα – Οι φοιτητές, τα πορτοκάλια και η ΕΛ.ΑΣ
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Πάτρα: Στο πόδι πολυκατοικία τα ξημερώματα – Οι φοιτητές, τα πορτοκάλια και η ΕΛ.ΑΣ | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet