Τέλος εποχής για το Kitchen Bar στον Αλιμο -Εγινε γιαπί [εικόνες]

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 25, 2017

Τέλος εποχής για το Kitchen Bar στον Αλιμο -Εγινε γιαπί [εικόνες]
Τέλος εποχής για το Κitchen Bar στη Μαρίνα Αλίμου, το οποίο είναι πλέον γιαπί.
Οπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το notia.gr, τα ξήλωσαν όλα ύστερα από ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ).
«Τον χώρο όπου βρίσκονται τα μαγαζιά μου -στο παρελθόν ανήκε στα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα- μου τον πήρε το ΤΑΙΠΕΔ, που πλέον είναι ο νέος διαχειριστής, για χρέη που είχα, αλλά και στο πλαίσιο ιδιωτικοποίησης της Μαρίνας Αλίμου. Χρωστούσα κάποια χρήματα για τα ενοίκια, αλλά φρόντιζα να αποπληρώνω κάποια χρέη. 
Παράλληλα τους ζητούσα να μου κάνουν δόσεις -κάτι που ευαγγελίζεται αυτή η κυβέρνηση, αλλά σε όλες τις αιτήσεις μου δεν πήρα ποτέ απάντηση. Ετσι, στις αρχές της περασμένης εβδομάδας τελεσιδίκησε μια απόφαση ασφαλιστικών μέτρων που μου έκαναν και αναγκαστικά πρέπει να αδειάσω τον χώρο» είπε ο Στηβ Κακέτσης στην «Espresso»
«Είμαι με υπνωτικά χαπάκια για να κοιμηθώ. Σκέφτομαι ότι δεν θα έχω να φάω… Πώς να χωνέψω ότι στα 68 μου χρόνια θα βρεθώ στον δρόμο;» αναρωτιέται ο επιχειρηματίας κέντρων διασκέδασης, ο οποίος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, σύμφωνα με την εφημερίδα. 
To Kitchen Bar πριν: 

Τέλος εποχής για το Kitchen Bar στον Αλιμο -Εγινε γιαπί [εικόνες]
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Τέλος εποχής για το Kitchen Bar στον Αλιμο -Εγινε γιαπί [εικόνες] | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet