Αντώνης Ρέμος: «Είναι όλοι κότες!» (vid)

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 20, 2017

Αντώνης Ρέμος: «Είναι όλοι κότες!» (vid)
Τον τελευταίο καιρό ακούγονται διάφορα αρνητικά σχόλια για τον Αντώνη Ρέμο. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής αρκετά ενοχλημένος από όσα γράφονται για αυτόν, ξέσπασε κατά τη διάρκεια συναυλίας του.
«Τόσο μίσος και τόσο κακό απέναντί μου… Έρχονται κάτι τέτοια βράδια σαν αυτό το αποψινό, που βλέπω ότι όλα αυτά είναι ένα ψέμα και ότι η αλήθεια είναι αυτή εδώ πέρα που φαίνεται. 
Κι αυτό θέλω να το βάλετε καλά στο μυαλό σας, ειδικά τα νέα παιδιά, που καμιά φορά αυτό το τόσο ευλογημένο αλλά διαβολεμένο ίντερνετ σας κάνει και πιστεύετε ότι υπάρχει ένας κόσμος άλλος», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια συμπλήρωσε:
«Αλλά θέλω να ξέρετε ότι υπάρχει ένας κόσμος άλλος. Είναι όλοι κότες… αλλά μεγάλες κότες και δεν έχει κανένας την ψυχή να έρθει μπροστά σου να σου πει “Ρε μάγκα να σου πω κάτι; Δεν σε γουστάρω και δεν θέλω να σε ξαναδώ”. 
Το ίδιο συμβαίνει και με εσάς τα παιδιά που κάθεστε στα θρανία σας και στα κομπιούτερ σας .. και σας απειλούν και σας κάνουν τους μαγκές. Μην φοβόσαστε τίποτα είναι όλα λόγια! Πίσω από τα κομπιούτερ είναι όλοι μάγκες».

Αντώνης Ρέμος: «Είναι όλοι κότες!» (vid)
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Αντώνης Ρέμος: «Είναι όλοι κότες!» (vid) | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet